Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2022 17:12
Čas čtení 0:48
Tereza Patočková

Netflix připravuje novou řadu seriálu Black Mirror. Epizod bude více než u poslední řady, spíše půjde o samostatné filmy

Netflix připravuje novou řadu seriálu Black Mirror. Epizod bude více než u poslední řady, spíše půjde o samostatné filmy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR NETFLIX
Uložit Uložené

Podle redakce Variety právě probíhá casting na 6. řadu seriálu Black Mirror.

Netflix pracuje na nové sérii seriálu Black Mirror, uvedl to server Variety. Už jsou to téměř tři roky, co vyšla poslední 5. série dystopického dramatu, která měla na Netflixu premiéru v červnu 2019. Podle zdrojů serveru Variety se však nyní připravuje nová série, na niž nyní probíhá casting.

Konkrétní podrobnosti o jednotlivých příbězích jsou uchovávány v přísné tajnosti. Dle serveru Variety by měla mít 6. řada více epizod než poslední pátá série, která se skládala pouze ze tří dílů. Hráli v ní například Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace a Miley Cyrus.

Zdroj blízký produkci redakce Variety sdělil, že nejnovější sezóna bude svým rozsahem ještě více filmová, přičemž každý díl je považován za jeden samostatný snímek. Měla by tak částečně pokračovat v trendu minulých sérií, kdy jednotlivé epizody obvykle přesahovaly 60 minut.

Black Mirror tvůrce Charlieho Brookera je seriál, jenž Netflix popisuje jako sci-fi antologii odkrývající zvrácenou budoucnost technologií, kde se ty nejlepší vynálezy lidstva střetávají s jeho nejnižšími pudy.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
–  V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé kriminálni a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších filmů a komedií Adama Sandlera
Domů
Sdílet
Diskuse