Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2022 21:59
Čas čtení 0:32
Ema Stanovská

Spoluzakladatel kapely Depeche Mode Andy Fletcher zemřel ve věku 60 let

Spoluzakladatel kapely Depeche Mode Andy Fletcher zemřel ve věku 60 let
Zdroj: Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
NEWS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Členové kapely vyjádřili šok z jeho předčasného odchodu.

Zakládající člen kapely Depeche Mode a klávesák Andrew Fletcher zemřel ve věku 60 let. Členové kapely smutnou zprávu oznámili na Facebooku.

„Jsme šokováni a naplněni obrovským smutkem nad předčasným odchodem našeho drahého přítele, člena rodiny a spoluhráče Andyho ,Fletche' Fletchera,“ napsali v příspěvku.

„Fletch měl skutečně srdce ze zlata a vždy byl u vás, když jste potřebovali podporu, povznášející konverzaci, smích nebo vychlazené pivo. Naše srdce jsou s jeho rodinou. Prosíme vás, abyste na ni mysleli a respektovali její soukromí v těchto těžkých časech.“

fletcher
Zdroj: Getty Images/Fin Costello/Redferns

Depeche Mode je hudební skupina, která vznikla v roce 1980 v Basildonu v Anglii. Skupinu tvořila trojice hudebníků: Dave Gahan (zpěv a spoluautorství skladeb), Martin Gore (klávesy, kytara, zpěv a hlavní autor skladeb) a Andy Fletcher (klávesy). Mezi její nejznámější písně patří Enjoy The Silence, Just Can't Get Enough či Personal Jesus.

Domů
Sdílet
Diskuse