Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2022 6:45
Čas čtení 1:37
Dominik Vetrák

3. série Mandaloriana začne v únoru 2023. Disney ukázalo fanouškům i první záběry ze seriálu Ahsoka

3. série Mandaloriana začne v únoru 2023. Disney ukázalo fanouškům i první záběry ze seriálu Ahsoka
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY DISNEY PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Disney odhalilo, které animované a hrané seriály ze světa Star Wars uvidíme na Disney+, a to už brzy.

V posledním květnovém týdnu se konala událost Star Wars Celebration, během níž společnosti Disney a Lucasfilm odhalily řadu novinek ze světa Star Wars. Dozvěděli jsme se hlavně informace o chystaných seriálech.

O filmech víme jen tolik, že ten nejbližší uvidíme v roce 2023 a zrežíruje ho Taika Waititi. Další filmy ze světa Star Wars zasadí jejich tvůrci do období po událostech sequelové trilogie (epizody VII, VIII a IX).

Nejznámější seriál ze světa Star Wars je v současnosti The Mandalorian. Jeho třetí sérii začne streamovací platforma Disney+ vysílat již v únoru 2023. V prvních záběrech z nových částí mohli návštěvníci události Star Wars Celebration vidět planetu Mandalore (trailery odtud zřejmě jen tak neuvidíme).

The Mandalorian.
The Mandalorian. Zdroj: Disney+

V roce 2023 uvidíme také první sérii seriálu Ahsoka. Bývalou padawanku (žačku) Anakina Skywalkera v něm opět ztvární herečka Rosario Dawson. Významnou součástí děje bude údajně hledání Ezry Bridgera. Jedná se o učně – rytíře Jedi, který bojoval proti Impériu po boku rebelů v animovaném seriálu Star Wars Rebels. Ten skončil cliffhangerem, když Ezra zmizel společně s admirálem Thrawnem a diváci od té doby stále nezjistili, co se s nimi stalo.

Star Wars Ahsoka
Zdroj: Lucasfilm

Novou sérii dostane také antologický seriál Star Wars Visions. V jeho první sérii jsme viděli několik animovaných částí, které na sebe dějově nenavazovaly a zobrazovaly různé příběhy ze světa Star Wars. Další epizody vyjdou na jaře 2023 a znovu je vytvoří studia z různých zemí.

Star Wars Visions
Zdroj: Disney+

Dalším animovaným antologickým seriálem bude Star Wars: Tales of the Jedi. V něm uvidíme například dětství Ahsoky či začátky rytíře Jedi jménem Count Dooku (ve filmech ho hrál Christopher Lee) ještě předtím, než se přidal na temnou stranu Síly.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší nové seriály v dubnu. Dorazí postapokalyptický Fallout i novinka s Iron Manem PŘEHLED: Nejlepší nové seriály v dubnu. Dorazí postapokalyptický Fallout i novinka s Iron Manem 1. dubna 2024 14:00

Druhá série animovaného seriálu Bad Batch se na Disney+ začne vysílat na podzim 2022. Níže se můžeš podívat na první trailer.

Na jaře 2023 uvidíme na Disney+ také animovaný seriál pro děti. Jmenuje se Star Wars: Young Jedi Adventures a zobrazí mladé rytíře Jedi a padawany v jejich misích na různých planetách ve vesmíru.

Domů
Sdílet
Diskuse