Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2022 8:41
Čas čtení 0:57
Ilona Hobzová

Justin Bieber musel zrušit koncerty, ochrnula mu polovina obličeje. „Tělo mi říká, že musím zpomalit,“ uvedl zpěvák

Justin Bieber musel zrušit koncerty, ochrnula mu polovina obličeje. „Tělo mi říká, že musím zpomalit,“ uvedl zpěvák
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur/AMA2020
NEWS JUSTIN BIEBER ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kanadský zpěvák vše vysvětlil ve videu, které přidal na sociální sítě.

Justin Bieber zrušil na začátku týdne některá svá nejbližší vystoupení v rámci Justice World Tour. Na svém instagramovém účtu osmadvacetiletý zpěvák vysvětlil, že mu ochrnula půlka obličeje, a není tak fyzicky schopný vystupovat.

Doporučeno
Děkuji, ale opravdu si nedám. Když mladí lidé nepijí nebo omezují alkohol Děkuji, ale opravdu si nedám. Když mladí lidé nepijí nebo omezují alkohol 7. června 2022 11:30

Ramsay-Huntův syndrom 

Bieber vysvětlil, že trpí takzvaným Ramsay-Huntovým syndromem. Ten způsobuje, že zpěvák neovládá pravou půlku obličeje, uvádí BBC. „Jak vidíte, tohle oko nemrká. Nemůžu se na této straně usmát, nehýbe se ani nosní dírka. Na této straně obličeje jsem úplně ochrnutý,“ říká zpěvák ve videu, které zveřejnil v pátek. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber)

Ramsay-Huntův syndrom je způsobený virem pásového oparu, který napadá lícní nervy. Kromě bolestivé vyrážky může způsobit právě ochrnutí obličejových svalů, problém s dovíráním jednoho očního víčka, motání hlavy a hučení nebo pískání v uších. Léčba je klíčová pro to, aby se některé dočasné následky nestaly trvalými.

Bieber požádal své fanoušky a fanynky o trpělivost. „Někteří jsou frustrovaní kvůli tomu, že jsem zrušil koncerty, ale vidíte, že nejsem fyzicky schopný je zvládnout,“ omluvil se zpěvák.

Jeho tělo mu prý říká, že musí zpomalit. „Teď budu relaxovat a odpočívat, abych se vrátil ve stoprocentní formě a mohl dělat to, pro co jsem se narodil,“ dodal. U příspěvku se mu dostalo velké podpory nejen od známých tváří. Ozval se například Justin Timberlake, Kehlani, Romeo Beckham nebo Diane Keaton. 

Začátkem tohoto týdne měl Bieber vystoupit ve Washingtonu DC a Torontu a v nadcházejících týdnech plánoval koncerty také v New Yorku a Los Angeles.

Domů
Sdílet
Diskuse