Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
19. července 2022 18:40
Čas čtení 0:42

VIDEO: Pražští policisté naměřili řidiči skoro 4 promile, strážníky přesvědčoval, že bydlí kousek a dojede sám

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Pražští policisté naměřili řidiči skoro 4 promile, strážníky přesvědčoval, že bydlí kousek a dojede sám
Zdroj: Policie ČR

Policisté našli řidiče i s poškozeným vozidlem. Sdělil jim, že jede z práce, kolo vymění a pojede dál, neboť je kousek od svého domu. Tudíž se o něj nemusí strachovat a ztrácet s ním čas.

Ve čtvrtek prověřovali pražští policisté hlídkové služby prvního policejního obvodu oznámení o řidiči v ulici Koulova, který si měl během jízdy prorazit pneumatiku o obrubník. Oznamovatel dále uvedl, že podle jízdy a také podivného chování při výměně pneumatiky nevylučuje, že by mohl být pod vlivem alkoholu nebo drog. Policie to uvedla na svém Facebooku

Policisté našli řidiče i s poškozeným vozidlem. Sdělil jim, že jede z práce, kolo vymění a pojede dál, neboť je kousek od svého domu. Tudíž se o něj nemusí strachovat a ztrácet s ním čas. Hlídce se chování muže nelíbilo, a proto provedla dechovou zkoušku, při níž přístroj ukázal přes tři celé sedm promile alkoholu. Ani po tomto zjištění řidič od svého úmyslu odjet domů neupustil a chtěl nastoupit do vozidla. 

Řidič od svého plánu nechtěl upustit ani po opakované výzvě policistů, že pod vlivem už nikam nepojede. Nakonec museli použít donucovací prostředky, aby jej přesvědčili. 

Osmačtyřicetiletý muž byl v poutech předveden na policejní služebnu pro neuposlechnutí výzvy úřední osoby a pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Domů
Sdílet
Diskuse