Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2022 21:48
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

She-Hulk bude najlepším seriálom pre fanúšikov Hulka. Má to však veľký háčik – nudného Hulka

She-Hulk bude najlepším seriálom pre fanúšikov Hulka. Má to však veľký háčik – nudného Hulka
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj nové zábery z očakávaného komiksového seriálu She-Hulk, ktorý predstaví nových marvelovských hrdinov.

Štúdio Marvel vydalo nové zábery z očakávaného komiksového seriálu She-Hulk, ktorý ukazuje kompletné scény, v ktorých sa Hulk rozpráva so svojou sesternicou Jennifer Walters alias She-Hulk. Nové zábery však neprezentujú Hulka v dobrom svetle.

Ukazuje sa, že oproti She-Hulk je oveľa slabší a neschopnejší azda vo všetkom. Je až neporovnateľné, nakoľko zoslabol oproti verzii Hulka z prvých dvoch filmov o Avengers a zo snímky Thor: Ragnarok. 

Fanúšikovia Smart Hulka, Professor Hulka či „múdreho Hulka“ sú možno nadšení, no tí ostatní by zrejme už radi videli Hulka ako z filmu The Incredible Hulk. Zdá sa, že v Hulk v marvelovskom svete je „krotký“ až príliš dlho.

Teraz sa to však nesmierne hodí, keďže musí svoju sesternicu Jennifer Walters naučiť, ako byť správnym superhrdinom, ako narábať so svojimi schopnosťami a ako sa brániť. Bruce Banner strávil celé roky študovaním Hulka a toho, čo všetko v jeho koži dokáže. Teraz tieto znalosti môže preniesť na svoju sesternicu počas niekoľkých týždňov. 

Okrem She-Hulk, Hulka a The Abomination uvidíme v seriáli aj hrdinu Daredevila a ďalšie marvelovské postavy, ktorých účasť v seriáli je ešte tajomstvom. Prvá časť 9-dielneho seriálu She-Hulk dorazí na streamovaciu službu už 17. augusta 2022. 

Domů
Sdílet
Diskuse