Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
8. srpna 2022 12:35
Čas čtení 0:49

Mike Tyson kritizuje minisérii od Hulu o svém životě: Ukradli můj příběh, za toto budou padat hlavy

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Mike Tyson kritizuje minisérii od Hulu o svém životě: Ukradli můj příběh, za toto budou padat hlavy
Zdroj: Getty Images/Frederick M. Brown

Minisérie Mike má na streamovací službě Hulu premiéru ve čtvrtek 25. srpna.

Blíží se premiéra osmidílné minisérie mapující život legendárního boxera Mika Tysona. Jak píše IndieWire, zápasník z New Yorku, který za svou kariéru nasbíral 44 výher knokautem, ale minisérii bojkotuje a kritizuje. 

Společnost Hulu projekt produkovala bez jeho souhlasu a za to prý podle jeho slov „budou padat hlavy“. „Hulu ukradla můj příběh,“ napsal na Twitter. Zároveň se podílí na samostatné autorizované autobiografické minisérii. Ta má opravdu hvězdné obsazení i zastoupení.

Režírovat by ji měl Antoine Fuqua, výkonným producentem by měl být Martin Scorsese a v roli Tysona by se měl představit oscarový herec Jamie Foxx. „Těším se na spolupráci s Martinem, Antoinem, Jamiem a celým tvůrčím týmem, abych divákům přinesl sérii, která nejen zachytí moji profesionální a osobní cestu, ale také inspiruje a pobaví,“ řekl Tyson. 

Podle portálu MMA Junkie boxer také ocenil, že jeho dlouholetý přítel, prezident americké MMA organizace UFC Dana White, od společnosti Hulu odmítl miliony dolarů a nesouhlasil s propagací minisérie. „Odmítl to, protože ctí přátelství a důstojné zacházení s lidmi. Nikdy nezapomenu na to, co pro mě udělal, stejně jako nikdy nezapomenu na to, co mi firma Hulu ukradla,“ řekl Iron Mike.

Anketa:
Budeš sledovat minisérii Mike?
Ano.
Ne.
Ano.
43 %
Ne.
57 %
Zpět
Sdílet
Diskuse