Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková ČTK
11. srpna 2022 7:34
Čas čtení 0:34

Mezi Náměstím Míru a Želivského nejezdilo metro, úsek zastavila nehoda

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Mezi Náměstím Míru a Želivského nejezdilo metro, úsek zastavila nehoda
Zdroj: Wikimedia Commons/VitVit/volně k užití

Kvůli nehodě soupravy byl obousměrně zastavený provoz na lince metra A mezi stanicemi Želivského a Náměstí Míru.

Předpoklad obnovení provozu uváděl pražský dopravník podnik na webu zhruba v 10:00, nakonec se to stihlo o zhruba půl hodinu dříve. Ve zbylých dvou úsecích linky A jezdilo metro normálně.

Kvůli blíže neupřesněné dopravní nehodě vlaku metra byl provoz části linky A zastaven v 04:40. Dopravní podnik žádal cestující, aby v úseku mezi stanicemi Želivského a Náměstí Míru použili povrchovou dopravu – tramvaj nebo autobus. Podle Twitteru PID lze ve vyloučeném úseku využít pravidelné linky 10+16 a 11+13.

Mezi stanicemi Želivského a Depo Hostivař zůstal provoz metra zachovaný bez omezení, stejně jako mezi Náměstím Míru a konečnou Nemocnice Motol, uvádí ČTK.

Dopravní podnik původně odhadoval, že se metro po celé délce linky A rozjede kolem 06:30. Později čas pravděpodobného zprovoznění odložil o dvě hodiny.

Domů
Sdílet
Diskuse