Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tímea Krauszová
14. srpna 2022 14:37
Čas čtení 0:46

Odsoudili ho za zneužívání dítěte, zemřel krátce po přečtení rozsudku. Během soudu rychle vypil láhev s neznámou tekutinou

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Odsoudili ho za zneužívání dítěte, zemřel krátce po přečtení rozsudku. Během soudu rychle vypil láhev s neznámou tekutinou
Zdroj: Frisco Police Department

Muž během čtení rozsudku vypil podezřelou tekutinu a krátce poté zemřel.

Muž z Texasu zemřel ve čtvrtek 12. srpna krátce poté, co byl odsouzen za pět případů sexuálního zneužívání dítěte. Během čtení rozsudku rychle vypil láhev s tekutinou, krátce nato se začal dávit a ztratil vědomí. Ještě v tu noc zemřel, informují CNN a CBS News.

Podezřelá tekutina

Během čtení rozsudku si státní zástupce všiml, že odsouzenec Edward Leclair (57) začal hltavě pít ze své láhve na vodu. Podle protokolu se své vody nedotkl, dokud nepadl verdikt o odsouzení. Obviněn byl z pěti případů sexuálního zneužívání dítěte, šlo o stejnou oběť, kterou opakovaně zneužil.

Po přečtení rozsudku byl poslán do cely vedle soudní síně, kde měl počkat na výsledek rozhodování o načasování jeho trestu. Jeden z právníků požádal soudního zřízence, aby ho šel zkontrolovat.

2. března 2024 14:30 Čas čtení 0:11 KVÍZ: Poznáš hlavní města států USA podle indicií? KVÍZ: Poznáš hlavní města států USA podle indicií?

Leclair už byl v bezvědomí, těsně předtím zvracel a museli přivolat záchranku. Převezli ho do nemocnice, ale v časných ranních hodinách ho prohlásili za mrtvého. Soud nařídil pitvu ve snaze určit příčinu smrti.

Frisco Police Department
Zdroj: Frisco Police Department
Domů
Sdílet
Diskuse