Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2022 19:00
Čas čtení 0:47
Radim Šlechta

Prodávám fet, abych mohl dělat hudbu, říká Adam Mišík v novém traileru k filmu Banger

Prodávám fet, abych mohl dělat hudbu, říká Adam Mišík v novém traileru k filmu Banger
Zdroj: Bontonfilm/Janova Johana & Jonatan Jan
NEWS ADAM MIŠÍK FILMY 2022 SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Banger bude mít premiéru 22. září.

„Život nejde nalajnovat,“ zní heslo nového filmu Banger Adama Sedláka. Film plný rapu a drog tě provede jednou náročnou páteční nocí, kdy si hlavní postava Adama Mišíka dává jediný cíl. Nahrát banger. 

„Přečetl jsem si scénář a trochu jsme ho upravili. Pár věcí jsme vyškrtali, doplnil jsem nějaké hlášky, napsal jsem Adamovi jeho rapové hlášky,“ komentuje natáčení Sergei Barracuda, který ve filmu hraje sám sebe jako jednu z hlavních rolí. „Některé situace pak vznikaly i přímo na place. Čerpal jsem i ze svých zkušeností z tohoto prostředí, a tak se tam někdy odehrály věci, které prostě zapadly,“ doplňuje Adam.

BangerBangerBangerBanger
Zobrazit galerii
(5)

Na filmu, který představuje autentickou generační výpověď, je kromě originálního příběhu zajímavé také samotné natáčení. Celý film totiž režisér natočil na iPhone. „Je to důkaz toho, že aby člověk natočil film, nepotřebuje dneska zas tak moc peněz. Základem je dobrý nápad a dobrý scénář,“ říká Mišík.

„Film se natáčel na iPhone 12 Pro, a když jsem viděl záběry, které na něj kluci natočili, než jsem se zapojil, velmi mě to překvapilo,“ přidává se Sergei. První záběry filmu si můžeš pustit v traileru, na samotný Banger si ale ještě musíš chvíli počkat. Do kin se dostane 22. září letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse