Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ivan Koribanič
24. srpna 2022 20:59
Čas čtení 0:47

Studentka Melisa Raouf je první ženou, která se dostala do finále Miss Anglie bez použití make-upu

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Studentka Melisa Raouf je první ženou, která se dostala do finále Miss Anglie bez použití make-upu
Zdroj: Melisa Raouf

„Znamená to pro mě hodně, protože cítím, že mnoho dívek v různém věku nosí make-up pouze proto, že se cítí pod tlakem,“ řekla finalistka.

20letá studentka politologie Melisa Raouf z Londýna se dostala do finále Miss Anglie. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale Melisa je za celých 94 let soutěže vůbec první ženou, které se to podařilo, aniž by používala make-up, informuje Daily Mail.

Porotu poprvé výrazněji ohromila v semifinále, když si všimli jejího rozhodnutí vydat se na molo bez make-upu. Jak sama říká, chtěla inspirovala další ženy k přijetí svého přirozeného vzhledu.

Melisa zůstala zaskočena z toho, že se dostala do finále. „Znamená to pro mě hodně, protože cítím, že mnoho dívek v různém věku nosí make-up pouze proto, že se cítí pod tlakem,“ řekla finalistka.

Melisa Raouf
Zdroj: Facebook/Melisa Raouf

„Když jsem v mládí začala nosit make-up, nikdy jsem se necítila dobře,“ dodala. Teď se jí dostává podpory od lidí, které inspirovala. „Vzhledem k tomu, že duševní zdraví je tak velkým tématem, chci, aby se všechny dívky cítily dobře. Chci odstranit všechny standardy krásy. Mám pocit, že jsem to udělala pro všechny dívky,“ cituje Melisu The Independent.

Melisa studuje na King's College v Londýně a 17. října ji čeká finále v Heart of England Conference and Events Center v Coventry.

Domů
Sdílet
Diskuse