Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
27. srpna 2022 10:24
Čas čtení 0:42

VIDEO: V Praze hořela Ústřední vojenská nemocnice (Aktualizováno)

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: V Praze hořela Ústřední vojenská nemocnice (Aktualizováno)
Zdroj: HZS hlavního města Prahy

U požáru střechy pavilonu A zasahovali hasiči. Všechny osoby jsou údajně mimo pavilon.

Aktualizováno v 11:36: HZS hlavního města Prahy na Twitteru informoval, že hasiči v současné chvíli dohašují část střechy levého křídla pavilonu A. „Šetření požáru řeší vojenský hasičský vyšetřovatel ve spolupráci s naším vyšetřovatelem a policisty,“ dodal mluvčí. 

V Praze v Ústřední vojenské nemocnici hořela střecha pavilonu A. Na místě zasahovali hasiči, kterým se před 11. hodinou podařilo mohutné plameny uhasit. Podle informací HZS hlavního města Prahy by už v pavilonu neměli být žádní lidé.

27. srpna 2022 9:37 Čas čtení 1:07 Muž v Chrudimi skočil z 5 metrů do řeky, aby zachránil tonoucí batole Muž v Chrudimi skočil z 5 metrů do řeky, aby zachránil tonoucí batole

„Několik jednotek zasahuje u požáru střechy pavilonu v Ústřední vojenské nemocnici. Probíhá evakuace a zásah pomocí výškové techniky,“ napsali pražští hasiči dopoledne na Twitteru. Následně přidali také video hořící střechy.

„Hoří střecha pavilonu A. Používáme výškovou techniku. Všechny osoby jsou mimo pavilon,“ dodali. 

Kouř se podle informací Novinek objevil už v 9:15 ráno a byl vidět i z protějšího údolí. Podle svědků šlehaly ze střechy Ústřední vojenské nemocnice několik metrů vysoké plameny a okolí zahltil hustý dým. 

Zpět
Sdílet
Diskuse