Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
30. srpna 2022 v 10:28
Čas čtení 1:21

Útočník Barcelony Aubameyang byl se svou rodinou přepaden

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Útočník Barcelony Aubameyang byl se svou rodinou přepaden
Zdroj: Getty Images/Alex Caparros

Gabonský útočník Pierre-Emerick Aubameyang byl přepaden ve svém domě v Barceloně společně se svou rodinou. Mělo jít o loupežné přepadení, během něhož byl fotbalista zbit před svou manželkou a dětmi.

Útočník fotbalové Barcelony Pierre-Emerick Aubameyang byl přepaden se svou rodinou ve svém domě v Barceloně. Informuje o tom Daily Mail s odkazem na El Pais a další španělské zdroje. K loupežnému přepadení skupinou čtyř mužů mělo dojít v pondělí ráno. Aubameyang měl být před zraky manželky a dětí zbit a donucen otevřít sejf, z něhož lupiči ukradli šperky. Policie po zločincích pátrá.

30. srpna 2022 v 8:22 Čas čtení 1:17 Česká televize šetří. Prodala část vysílacích práv fotbalového mistrovství světa v Kataru televizi Nova Česká televize šetří. Prodala část vysílacích práv fotbalového mistrovství světa v Kataru televizi Nova

Rodina třiatřicetiletého fotbalisty měla být přepadena několikačlennou skupinou ozbrojených osob v pondělí brzy ráno. Minimálně čtyři lidé se zbraněmi a železnými tyčemi se měli přes zahradu u jeho domu v Castelldefels dostat dovnitř, získat přístup k sejfu a utéct se šperky. Útočník Barcelony měl být před zraky manželky a dětí zbit železnou tyčí. Jeho manželka údajně také neušla újmě, když jí byla uštědřena rána do hlavy.

Předtím, než zločinci uprchli ve vozidle Audi A3, byli oba manželé donuceni ležet na zemi před svými dětmi zhruba hodinu. Po ozbrojencích momentálně pátrá tamní policie, která na místo vzápětí dorazila. Aubameyang a jeho manželka nicméně odmítli ošetření v nemocnici, aby více neděsili své děti.

Rád se ukazoval

Fotbalista je velmi úspěšným střelcem gólů, což mu také vynáší spoustu peněz. On sám se svým bohatstvím zrovna netají, což je vidět i z jeho Instagramu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pierre-Emerick Aubameyang (@auba)

Gabonský útočník je známý tím, že jeho vztahy v rámci klubů nejsou úplně vřelé. Do Barcelony se vydal minulou sezónu z Arsenalu, v němž strávil čtyři sezóny, poté, co se nepohodl s trenérem Mikelem Artetou.

Nyní se spekuluje o tom, že by mohl třiatřicetiletý zkušený útočník, který začal svou kvalitu projevovat ve francouzském Saint-Étienne a následně v německém Dortmundu, odejít zpět na ostrovy, kde by mohl nastupovat v dresu rivala Arsenalu Chelsea. Roli útočníka číslo jedna totiž převzal v Barceloně Robert Lewandowski.

2. května 2024 v 15:42 Čas čtení 0:57 Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie

Mluvíme-li o krátkém pobytu Lewandowského v Barceloně, kam zamířil z Bayernu Mnichov, i on se již seznámil s tamním podsvětím. Před tréninkovým areálem klubu, kde se setkal s fanoušky, byl totiž také okraden. Během podepisování mu byly z auta odcizeny hodinky v hodnotě 1,7 milionu korun. 

Domů
Sdílet
Diskuse