Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Adéla Ježková
5. listopadu 2022 15:49
Čas čtení 1:06

Keanu Reeves zavítal do Prahy. Fotil se s nadšenými fanoušky

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Keanu Reeves zavítal do Prahy. Fotil se s nadšenými fanoušky
Zdroj: Lionsgate US

Kanadský herec Keanu Reeves si užívá krás české metropole.

Osmapadesátiletý herec Keanu Reeves, kterého můžeš znát třeba z Johna Wicka nebo Matrixu, zavítal do žižkovské restaurace Taiko Ramen. A není žádným překvapením, že mezi hosty podniku vzbudil náramné pozdvižení. Nadšeně se s ním fotili a snímky pak od večera zaplnily prostor na sociálních sítích. 

„Milý člověk s božským hlasem“ 

Fotografii s hercem sdílel na svém Instagramu i David Tran Huu, který na sítě natáčí krátká vtipná videa, v nichž mimo jiné upozorňuje i na stereotypy české společnosti vůči vietnamské komunitě.

Redakce Refresheru oslovila Davida s dotazem, zda by nám mohl k tomuto setkání povědět pár podrobností a zda si s hercem i pohovořil. David Tran Huu uvedl, že sám neví, co může sdělit a co ne, ale Reeves na něj udělal skvělý dojem. „Pan Keanu je přesně takový, jaký si myslíte. Hrozně milej a skromnej člověk s božským hlasem,“ uvedl David Tran Huu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Tran Huu (@davidtranhuu)

Další fotografie se objevily i na Twitteru, kde lidé do vlákna začali přispívat i svými „úlovky“. Bylo vidět, že ze setkání se slavnou hvězdou měli opravdu radost.

Za návštěvou Reevese v Praze stojí pravděpodobně natáčení spin-offu Johna Wicka s názvem Ballerina s Anou de Armas v hlavní roli. Jak popisuje server ComicBook, film bude pravděpodobně vycházet z filmu John Wick: Kapitola 3 – Parabellum – konkrétně z mytologie Johnovy adoptivní matky, která vede ruskou baletní školu, jež je zástěrkou pro výcvik elitních zabijáků. 

23. dubna 2024 14:00 Čas čtení 2:17 Co dělat v Praze o víkendu: 5 tipů na následující sobotu a neděli Co dělat v Praze o víkendu: 5 tipů na následující sobotu a neděli

Keanu Reeves mimo jiné také napsal vlastní komiks BRZRKR, který nedávno vyšel i v češtině. Kniha má mít tři díly, ten druhý už je dostupný v angličtině. 

Domů
Sdílet
Diskuse