Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tereza Patočková
9. listopadu 2022 14:18
Čas čtení 0:46

Sean Penn dal Zelenskému svého Oscara. Až vyhraješ, přivez to zpátky do Malibu, říká herec ve videu

Kategorie:
Politika
Uložit Uložené
Sean Penn dal Zelenskému svého Oscara. Až vyhraješ, přivez to zpátky do Malibu, říká herec ve videu
Zdroj: TASR/AP

Předání je vidět ve videu, které sdílel Anton Geraščenko, poradce ukrajinského ministra vnitra.

Při nedávné návštěvě Kyjeva se Sean Penn setkal s prezidentem Volodymyrem Zelenským, aby vyjádřil svou podporu Ukrajině v době ruské vojenské invaze do země. Během setkání předal hollywoodský herec prezidentu Zelenskému jako dárek jednoho ze svých dvou Oscarů. Informoval o tom server Variety

Předání je vidět ve videu, které sdílel Anton Geraščenko, poradce ministra vnitra Ukrajiny. „Toto je pro vás. Je to jen symbolická hloupost, ale když budu vědět, že je to tady, budu se cítit lépe a budu mít dost sil,“ říká Penn Zelenskému ve videu. 

„Až vyhraješ, přivez to zpátky do Malibu, protože se budu cítit mnohem líp, když budu vědět, že je tu kus mě,“ pokračuje herec, když mu Zelenskyj říká, že takový dárek nemůže přijmout. 

Po sérii potřesení rukou odhalil Zelenskyj pamětní desku herci. Jde o Řád za zásluhy za upřímnou podporu a významný přínos k popularizaci Ukrajiny ve světě. „Jsou tři místa na světě, na která budu pyšný – místo, kde se narodila moje dcera, místo, kde se narodil můj syn, a toto. Děkuji vám,“ dodává Penn.

Domů
Sdílet
Diskuse