Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
11. listopadu 2022 v 16:44
Čas čtení 1:03

Z dětí dělal sexuální otroky a nutil je přistoupit na zvrácené smlouvy. Predátor jde do vězení na 26 let

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Z dětí dělal sexuální otroky a nutil je přistoupit na zvrácené smlouvy. Predátor jde do vězení na 26 let
Zdroj: National Crime Agency

Predátor Jordan Croft půjde do vězení na 26 let. Vydíral desítky obětí.

Pedofil Jordan Croft půjde do vězení na 26 let. Podle soudu sexuálně napadl a vydíral šestadvacet dívek ve věku od dvanácti do dvaadvaceti let. Dívky se měly stát jeho sexuálními otrokyněmi, musely žádat i o povolení dojít si na toaletu. Dohromady se měl Croft dopustit pětašedesáti trestných činů. Informuje o tom server Independent.

„Musíš mi posílat fotky a videa, o která tě požádám, ať se děje, co se děje. Když si to zasloužíš, odměním tě svými nahými fotkami,“ napsal Jordan do pravidel, která měl rozesílat svým obětem. Dívky podle National Crime Agency nutil k natáčení sexuálních videí a posílání obrázků. Některé z obětí měl také nutit k focení dalších dětí, kterým někdy bylo jen sedm let.

Jordan Croft
Zdroj: National Crime Agency

Samotné oběti si bez jeho svolení nemohly dojít ani na toaletu. Když jim k tomu dal Croft svolení, musely si „na památku“ zašpinit spodní prádlo. Pokud by neposlechly jeho pokyny, vyhrožoval zveřejněním jejich fotek. Obeslal přes pět tisíc lidí během jediného přihlášení a v jednom ze svých telefonů měl 906 zašifrovaných fotek dětí.

24. července 2024 v 7:00 Čas čtení 4:21 Muže pohřešovali 30 let po celé zemi: ukázalo se, že ho věznil soused. Zmocnil se ho prý pomocí magie Muže pohřešovali 30 let po celé zemi: ukázalo se, že ho věznil soused. Zmocnil se ho prý pomocí magie

„Dělal jste vše pro to, abyste děti ovládal. Nutil jste je přistoupit na divné smlouvy, ve kterých musely vyhovět každému vašemu přání. Mnohým z vašich obětí bylo mezi dvanácti a patnácti lety. Byly ve věku, kdy každý soudný člověk ví, že jsou zranitelné, a toho jste s radostí využíval,“ řekla Croftovi soudkyně Laing.

Jordan Croft, který se na sociálních sítích vydával za teenagera, byl usvědčen ze 65 obvinění týkajících se navádění dítěte k sexuálním aktivitám, vydírání nebo držení sexuálních fotografií nezletilých. Jedné ze svých obětí měl dokonce napřímo napsat, že je pedofil se zájmem o 12–14leté dívky.

Domů
Sdílet
Diskuse