Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
18. listopadu 2022 14:17
Čas čtení 0:40

Řidič srazil nezletilou dívku a od nehody ujel. Policie po něm pátrá

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Řidič srazil nezletilou dívku a od nehody ujel. Policie po něm pátrá
Zdroj: Policie ČR

Benešovští policisté pátrají po nezodpovědném řidiči.

K nehodě došlo 14. listopadu ve 14:12 hodin v Benešově. Řidič osobního vozidla srazil nezletilou dívku na přechodu pro chodce v ulici Hodějovského před číslem popisným 932. Na přechodu nezastavil a levým bokem vozidla ji srazil.

Dívka upadla na silnici – řidič se ovšem nezajímal, zda je v pořádku, ani jí nepřivolal pomoc. Místo toho z místa odjel. Nezletilou následně převezla zdravotnická záchranná služba s lehkým zraněním na ošetření do nemocnice.

Policie po nezodpovědném řidiči nyní pátrá. „Dle výpovědi svědků by se mělo jednat o bílé osobní vozidlo značky Hyundai i30, které řídil muž s šedivými vlasy dlouhými až po ramena, ve věku kolem 60 let,“uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová s tím, že řidič jel po silnici II/106 v Benešově ve směru z kruhového objezdu u nemocnice do ulice Hodějovského.

Policie zároveň vyzývá případné svědky, aby se ozvali na linku 158 nebo přímo policistům dopravního inspektorátu Benešov na telefonní číslo 974 871 250/254. Ozvat se mají i řidiči, kteří mají ve svých vozidlech umístěny kamery a v inkriminovanou dobu místem projížděli.

Domů
Sdílet
Diskuse