Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2022 19:35
Čas čtení 0:36
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Poslechni si nový energický singl La Fine od Måneskin. Populární kapela vystoupí v květnu v Praze

VIDEO: Poslechni si nový energický singl La Fine od Måneskin. Populární kapela vystoupí v květnu v Praze
Zdroj: Rock for People/propagační materiál
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Italští miláčci Måneskin plánují vydat nové album Rush! a svým fanouškům a fanynkám zpříjemňují čekání energickou novinkou La Fine.

Italští rockeři Måneskin, kteří se proslavili především pěveckou soutěží Eurovize, pracují na nové desce. Aby svým fanynkám a fanouškům čekání na album zpříjemnili, vypustili do světa nový singl La Fine. Je energický, chvílemi taneční, prostě báječný. Pusť si jej a přesvědč se sám*sama.

Doporučeno
Osmdesátkový rock'n'roll, kinky oblečky a výrazný glamour make-up. Opravdu Måneskin přichází s něčím novým? Osmdesátkový rock'n'roll, kinky oblečky a výrazný glamour make-up. Opravdu Måneskin přichází s něčím novým? 19. srpna 2021 6:00

V La Fine se mísí rock and roll, hravé kytarové riffy, taneční tóny, a to vše za zvuků malebné italštiny. Måneskin totiž pochází z Itálie, a ačkoli jsou jejich nejznámější hity I Wanna Be Your Slave nebo Supermodel zpívány v angličtině, k rodnému jazyku měla kapela stejně vždy blíž. 

Måneskin vydávají nový singl jen pár dní poté, co světu ukázali tracklist nového alba Rush! To vyjde již 20. ledna, tak si zpříjemni čekání a pusť si La Fine

Italští rockoví miláčci v příštím roce přijedou také do Česka. V rámci tour Loud Kids on Tour vystoupí 14. května 2023 v pražské O2 areně a dobrou zprávou je, že vstupenky ještě seženeš.

Domů
Sdílet
Diskuse