Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
22. prosince 2022 14:51
Čas čtení 0:28

Pražské kino Atlas v Karlíně končí. V pátek odehraje poslední film

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražské kino Atlas v Karlíně končí. V pátek odehraje poslední film
Zdroj: Wikimedia/JiriMatejicek/volně k užití

Důvody ukončení provozu jsou spory s majitelem objektu.

Karlínské kino Atlas končí, tento pátek odehraje po devíti letech svoje poslední představení. Kino o tom informovalo na svém Facebooku.

„Milí diváci, filmoví fanoušci a příznivci kina Atlas, s koncem roku kino Atlas po devíti letech své činnosti končí, stejně jako Atlas Café. Krásný prvorepublikový prostor, kde jsme se setkávali, zažívali premiéry i řadu přehlídek a festivalů, viděli kvalitní filmy, popíjeli lahodnou kávu a vína, bohužel zavírá,“ uvedli zástupci kina na svém profilu. Ve statusu zároveň dodávají, že se na všechny těší ve spřáteleném kině Evald v centru Prahy na Národní třídě 28.

Důvody ukončení provozu jsou spory s majitelem objektu. Provozní ředitel kina Ondřej Trantina serveru iROZHLAS.cz sdělil, že kino končí kvůli neprodloužení smlouvy ze strany majitele. 

Domů
Sdílet
Diskuse