Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2023 12:32
Čas čtení 0:44
Kristýna Dobiášová

Raperka Saweetie zavítá do Robloxu. Vystoupení bude součástí letošního Super Bowlu

Raperka Saweetie zavítá do Robloxu. Vystoupení bude součástí letošního Super Bowlu
Zdroj: Wikimedia Commons
HUDBA METAVERSUM RIHANNA ROBLOX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Rihanna není jedinou tváří spojenou s letošním Super Bowlem. Přidává se k ní Saweetie, americká raperka, která láká na koncert v Robloxu.

Americká raperka Saweetie potvrdila, že chystá oficiální Super Bowl vystoupení. To bude virtuální, prostřednictvím hry Roblox. Premiéra je v plánu na 11. února a následně bude koncert dostupný v repríze každou hodinu až do pondělí 13. února, informuje NME.

Celá akce bude oslavou žen a nadcházejícího Super Bowlu. „Jsem nadšená, že mohu tento ikonický okamžik přenést do metaverza. Nemůžu se dočkat, až fanoušci zažijí, co jsme vytvořili,“ komentovala Saweetie. Společnost Warner Music Group tuto událost potvrdila prostřednictvím Twitteru, na kterém zveřejnila pozvánku v podobě krátkého videa.

Koncert nebude tím jediným, co Roblox uživatelům nabídne. K dispozici bude také řada digitálních předmětů a Super NFL Tycoon. Saweetie není sama, s letošním Super Bowlem se pojí také jméno zpěvačky Rihanny. Ta na něm bude mít během pauzy svou vlastní show. Diváci ji tak po dlouhé době uvidí živě vystupovat.

Domů
Sdílet
Diskuse