Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2023 11:42
Čas čtení 0:37
Adéla Ježková

Ellie Goulding míří do Česka, vystoupí na Colours of Ostrava

Ellie Goulding míří do Česka, vystoupí na Colours of Ostrava
Zdroj: Flickr/Thomas Hawk/volně k užití
HUDBA FESTIVALY HUDBA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Britská hudebnice zavítá v létě do Ostravy.

Love Me Like You Do, Burn, Holding on for Life, Figure 8, Starry Eyed, Lights nebo Power. To jsou hity, které britskou zpěvačku Ellie Goulding posunuly na první příčky hitparád. Získala dvě ceny Brit Awards, BMI London Awards, nominace na Grammy a na Zlatý glóbus, prodala osmnáct milionů alb. A teď míří do Česka!

Poslechnout si ji můžeš na letním festivalu Colours of Ostrava, který se uskuteční 19. až 22. července tohoto roku. Českému publiku přijede představit nové album Higher Than Heaven, které vychází 24. března. V Ostravě vystoupí například po boku skupiny One Republic, zpěváka Burna Boye nebo zpěváka Nialla Horana.

Elena Jane „Ellie“ Goulding je anglická zpěvačka, skladatelka a hudební producentka. Britské hudební pole dobyla v pouhých 23 letech a ihned si získala fanoušky po celém světě. Dosud vydala tři studiová alba. Působí také jako sociální aktivistka a filantropka a účastní se mnoha charitativních akcí, zejména na podporu znevýhodněných dětí a lidí bez domova.

Domů
Sdílet
Diskuse