Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
16. února 2023 15:09
Čas čtení 0:37

Dálnice D5 byla neprůjezdná, směrem na Prahu se stala nehoda

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dálnice D5 byla neprůjezdná, směrem na Prahu se stala nehoda
Zdroj: Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD)

Ve čtvrtek se na šestém kilometru dálnice D5 směrem na Prahu stala nehoda. Zranili se dva muži. Hasiči se snaží cestu opět zprůjezdnit.

Ve čtvrtek došlo na dálnici D5 směrem na Prahu k nehodě. Na šestém kilometru došlo ke srážce několika vozidel. Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje na Twitteru uvedl, že mezi zúčastněnými nehody jsou dva nákladní automobily, dodávka a jeden osobní automobil.

Dálnice byla asi dvě hodiny uzavřená, hasiči ji společně s odtahovou službou opět zprovoznili v jednom směru po 14. hodině. Řidič dopravní dodávky musel být z vozidla vyproštěn. Server dopravních informací uvádí, že by dálnice mohla být opět průjezdná kolem třetí hodiny odpoledne.

Během nehody se zranili dva lidé

Podle informací mluvčí záchranářů Moniky Novákové, které jsou dostupné na webu Novinky, se zranili dva muži. Jeden z nich musel být napojen na umělou plicní ventilaci a letecky transportován do nemocnice v Motole. Další má pohmožděniny.

Domů
Sdílet
Diskuse