Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
27. února 2023 v 19:12
Čas čtení 1:07

Pasažér byznys třídy si objednal veganskou snídani. Dostal jeden banán

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Pasažér byznys třídy si objednal veganskou snídani. Dostal jeden banán
Zdroj: Pixabay/IsaacFryxelius

Banán na snídani vykolejil cestujícího letu z Indonésie do Japonska. Veganská snídaně se v tomto letu skládala z pouhého banánu. Přestože se prý jednalo o „jeden z nejlepších banánů“, který dotyčná osoba jedla, údajně to nestačilo.

Zvláštní zkušenost z letu do Japonska sdílel jeden z cestujících aerolinkou Japan Airlines. Na fóru FlyerTalk se svěřil se zkušeností z byznys třídy, kterou letěl z indonéské Jakarty. Přestože si zaplatil místo v jedné z nejvyšších tříd, k veganské snídani, kterou mu potvrdila stevardka, dostal pouhý jeden banán. Informuje The Independent.

3. června 2021 v 8:13 Čas čtení 0:38 Influencerka se tvářila, že letí byznys třídou. Cestující ji ale prohlédli a postarali se jí o ostudu Influencerka se tvářila, že letí byznys třídou. Cestující ji ale prohlédli a postarali se jí o ostudu

Bylo to prý překvapení, když cestující dostal banán a pár hůlek. „Ještě před vzletem mi letuška potvrdila, že jsem si objednal veganské menu a že k snídani dostanu banán, což jsem si špatně vyložil, že myslela, že k té snídani bude banán,“ uvedl. „Když mi ten banán po vzletu přinesli, domníval jsem se, že se jedná pouze o poddimenzovaný předkrm, ale v konečném důsledku to byl celý chod!“ dodal.

Dle pasažéra se jednalo o „opravdu dobrý banán, který byl vlastně jedním z nejlepších, který měl“, nicméně k nasycení žaludku v jedné z nejvyšší letových tříd to bylo prostě málo. Oběd byl už údajně lepší, každopádně „trochu okořeněné špagety“ prý taktéž nebyly zrovna největší pochoutkou.

Podobný případ není ojedinělý. Možná ještě horší zkušenost měla tiktokerka Miriam Porter, která svůj zážitek z minulého roku sdílela na síť. Místo toho, aby na letu Air Canada dostala veganské menu, jí byla naservírována pouhá plastová láhev s vodou. Naštěstí se ale mezi personálem našli lidé, kteří jí poskládali jídlo z přebytků z byznys třídy.

Domů
Sdílet
Diskuse