Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
1. března 2023 13:10
Čas čtení 0:29

Eva Adamczyková je mistryní světa

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Eva Adamczyková je mistryní světa
Zdroj: ČTK/AP/Mark Schiefelbein

Snowboardkrosařka Eva Adamczyková se ve středu v gruzínském Bakuriani stala mistryní světa.

Olympijská vítězka ze Soči Adamczyková, za svobodna Samková, zažila v Bakuriani snový návrat. Po vážné zlomenině obou nohou, která ji připravila o olympiádu v Pekingu, zase všem ukázala, zač je toho loket! Bravurně zvládla všechny čtyři rozjížďky od osmifinále po finále – a podruhé v kariéře se stala mistryní světa.

25. února 2023 10:00 Čas čtení 6:52 Češi a Češky se svlékají a skoro nazí chodí na vrchol Sněžky. Zažívají sněhové vánice nebo −13 stupňů Češi a Češky se svlékají a skoro nazí chodí na vrchol Sněžky. Zažívají sněhové vánice nebo −13 stupňů

„Musela jsem vyhrát, protože jsem změnila příjmení a Eva Adamczyková ještě zlato nemá. Snažila jsem se užít si to a jet co nejrychleji. Dávala jsem do toho všechno, protože je to vyrovnanější než před čtyřmi lety. Jsem maximálně šťastná,“ uvedla Adamczyková podle Sport.cz v cíli.

Další čeští reprezentanti – Vendula Hopjáková, Radek Houser a Jan Kubičík – podle serveru neuspěli už v úvodním kole. Jakub Žerava a Kryštof Choura skončili v osmifinále shodně na čtvrtém místě.

Domů
Sdílet
Diskuse