Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2023 11:05
Čas čtení 0:39
Adriana Královičová

HOT or NOT? Neonově zelené kozačky inspirované seriálem Teletubbies tě překvapí bláznivým designem i cenou

HOT or NOT? Neonově zelené kozačky inspirované seriálem Teletubbies tě překvapí bláznivým designem i cenou
Zdroj: Christian Cowan
MÓDA
Uložit Uložené

Bláznivá obuv s hlavou „Dipsyho“ pobláznila internet.

Teletubbies kozačky na podpatku vznikly ze spolupráce londýnského módního designéra Christiana Cowana s tvůrci legendárního dětského seriálu 90. let. Bez ohledu na to, jak moc jsme seriál jako děti milovali, jsou boty opravdu odvážným kouskem. V limitované edici Christian Cowan x Teletubbies kromě nich najdeš oblečení s potiskem čtyř barevných postaviček. Informuje o tom Highsnobiety a Hypebeast.

Šílený kousek zaujal dokonce i Paris Hilton. „Potřebuji je,“ komentovala pod Cowanovým příspěvkem na Instagramu.

Christian Cowan,Teletubbies,móda,topánky
Zdroj: Christian Cowan

„Když jsme se rozhodovali, s kým bychom vytvořili spolupráci v nové kolekci, hledali jsme spoustu možností. Představili jsme si všechny seriálové ikony popkultury. Najednou nás napadlo, že to uděláme s Teletubbies. Na Dipsy, Laa-Laa, Po a Tinkey-Winkey se díváme jako na legendy,“ píše Christian na Instagramu.

V kolekci jsou mikiny, trička, kalhoty i džínové bundy. Neonově zelené boty se pyšní hlavou „Dipsyho“. Jsou vyrobeny z plyšového materiálu, mají jasně zelený odstín přesně jako seriálová postavička. Kolekce je nejnovějším projektem mediální společnosti Wild Brain, která vlastní dětský seriálový pořad. Minulý rok oslavil Teletubbies 25. výročí.

christian cowan,teletubbies,móda,obuvchristian cowan,teletubbies,móda,obuvchristian cowan,teletubbies,móda,obuvchristian cowan,teletubbies,móda,obuv
Zobrazit galerii
(9)
Domů
Sdílet
Diskuse