Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
6. dubna 2023 14:15
Čas čtení 0:33

V pražských Dejvicích útočník napadl ženy s dětmi. Zastavil ho slavný český zpěvák

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V pražských Dejvicích útočník napadl ženy s dětmi. Zastavil ho slavný český zpěvák
Zdroj: Wikimedia Commons

Muž v Praze 6 napadl pět žen a dvě děti. Jednou z poškozených byla Linda Vágnerová, žena zpěváka Michala Hrůzy. Ten útočníka zastavil a zadržel jej do příchodu policie.

Třiadvacetiletý útočník napadl v Praze 6 pět žen a dvě děti. Nejmladšímu je devět let, píše na webu Policie ČR. K útokům došlo na různých místech. Mezi svědky byl zpěvák Michal Hrůza, který následně pachatele pronásledoval, dokud jej nedopadl. Zadržel ho až do příjezdu policie.

4. července 2023 12:00 Čas čtení 4:43 Do práce ve státní svátek? S právníky vysvětlujeme, na co všechno máš nárok (Otázky a odpovědi) Do práce ve státní svátek? S právníky vysvětlujeme, na co všechno máš nárok (Otázky a odpovědi)

Muž útočil pěstmi 3. dubna kolem sedmé hodiny večer. Mezi napadenými byla i žena Michala Hrůzy Linda Vágnerová. „Nemůže utéct, když mlátí nevinné ženské a i děti. Chytil jsem ho a zalehl, pak jsem čekal, dokud nepřijedou policisté,“sdělil zpěvák. „Logicky jsem se za ním rozběhl, protože to by udělal každý. Nenapadlo mě nic lepšího, než ho dohonit. Nejsem žádný hrdina.“

28. března 2023 12:24 Čas čtení 0:42 Nová hvězda Marvelu Jonathan Majors čelí obvinění z napadení ženy. V květnu půjde před soud Nová hvězda Marvelu Jonathan Majors čelí obvinění z napadení ženy. V květnu půjde před soud

Útočník skončil v psychiatrické léčebně. Jeho motiv zatím není známý. Pokud bude odsouzený, hrozí mu pět let vězení. Hrůza se již v minulosti snažil zabránit jedné potyčce dvou studentů. Během ní však utrpěl vážná zranění.

Domů
Sdílet
Diskuse