Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2023 12:24
Čas čtení 0:42
Kristýna Dobiášová

Nová hvězda Marvelu Jonathan Majors čelí obvinění z napadení ženy. V květnu půjde před soud

Nová hvězda Marvelu Jonathan Majors čelí obvinění z napadení ženy. V květnu půjde před soud
Zdroj: Instagram/jonathanmajors
ZAJÍMAVOSTI MARVEL MARVEL FILMY MARVEL SERIÁLY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americký herec Jonathan Majors měl v sobotu napadnout ženu. Policie jej zatkla v reakci na hovor, který obdržela tísňová linka. Herce čeká 8. května soud. Obhájkyně chystá předložit důkazy, které dokládají hercovu nevinu.

Jonathan Majors čelí obvinění z napadení a obtěžování po údajné domácí hádce, píše The Guardian. Herec, který se v posledních měsících objevil ve snímcích Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Creed III, v květnu stane před soudem. Nejmenovaná žena ho obvinila, že ji udeřil otevřenou dlaní do obličeje a pohmoždil jí krk.

Doporučeno
Quentin Tarantino slaví šedesátku. Vybrali jsme jeho nejlepší filmy Quentin Tarantino slaví šedesátku. Vybrali jsme jeho nejlepší filmy 27. března 2023 8:30

Policie jej v sobotu zatkla. Jednalo se o reakci na hovor, který obdržela tísňová linka. Majorse z vazby propustili ještě ten den večer. Soudce ho pustil na vlastní žádost s omezeným ochranným příkazem. Úřad okresního prokurátora potvrdil, že herec čelí obvinění z několika útoků třetího stupně. Další soudní jednání je stanovené na 8. května.

Podle hercovy obhájkyně měla žena emoční krizi

„Jonathan Majors je zcela nevinný a prokazatelně se stal obětí hádky se ženou, kterou zná,“ sdělila hercova obhájkyně Priya Chaudhry. Zároveň dodala, že má důkazy, které předloží. „Zahrnují videozáznam z vozidla, kde se tato epizoda odehrála, svědecké výpovědi řidiče a dalších osob, které tuto epizodu viděly a slyšely, a především dvě písemná prohlášení ženy, která tato obvinění odvolala.“ Podle ní zmíněná žena prožívala emoční krizi.

Domů
Sdílet
Diskuse