Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2023 17:42
Čas čtení 0:58
Veronika Dlesková

Ondřej Brzobohatý jako Tiffany Richbitch. Kauza „nové české drag queen“ boří internety

Ondřej Brzobohatý jako Tiffany Richbitch. Kauza „nové české drag queen“ boří internety
Zdroj: Instagram Ondřeje Brzobohatého
ZAJÍMAVOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

„Jako drag queen si nechávám říkat Tiffany Richbitch.“ Ondřej Brzobohatý byl nucen otevřít se o své oblibě v dragu poté, co podle něj jeho exmanželka Taťána Kuchařová poskytla deníku Blesk plné znění své žádosti o církevní rozvod.

Okolnosti kolem rozvodu donutily skladatele a hudebníka Ondřeje G. Brzobohatého k tomu, aby se rozmluvil o zalíbení, které našel v dragu. Jeho exmanželka Taťána Kuchařová údajně poskytla redakci deníku Blesk kompletní znění žádosti o církevní rozvod. V ní ho mimo jiné nařkla ze sexuální odlišnosti a záliby v nošení ženských šatů.
Kuchařová na svém Instagramu popřela, že by za zveřejněním stála.

To si Brzobohatý nenechal líbit a Blesku poskytl rozsáhlý rozhovor, kde rozebírá kromě dragu právě i svůj vztah s modelkou Kuchařovou. „Je mi velmi trapně z toho, že zhrzenost a z ní pramenící pomstychtivost mé bývalé ženy, Taťány Kuchařové, došla až do tohoto bodu,“ uvedl hudebník na svém Instagramu.  

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Hned pod tímto příspěvkem Brzobohatého podpořilo mnoho celebrit i fanoušků, kteří útok ze strany Kuchařové vnímají jako ránu pod pás. „Moji podporu samozřejmě máš. Popravdě jsi světec, že jsi vydržel mlčet tak gentlemansky dlouho,“ uvedl zpěvák Matěj Ruppert. „Spoustě lidem otevřeš oči a vsadím se, že i pomůžeš,“ dodal herec Daniel Krejčík. 

Doporučeno
Iveta: Dva ohromující talenty své generace se spojily a Fialová opět exceluje. Ubrat na sentimentu by ale neškodilo Iveta: Dva ohromující talenty své generace se spojily a Fialová opět exceluje. Ubrat na sentimentu by ale neškodilo 6. května 2023 20:35

Ondřeje G. Brzobohatého můžeš znát jednak jako hudebního skladatele, jednak jako herce. Naposledy jsi ho mohl*a vidět v druhé řadě minisérie Iveta, a to v záporné roli kontrolujícího partnera. „Štěstí, že jeho Štaidl nebyl napsaný ještě trochu egoističtěji a sociopatičtěji, z Brzobohatého jde totiž strach,“ chválil jeho herecký um redaktor Refresheru Radim Šlechta v recenzi. Nejen díky nedávnému výkonu se tak dá vytušit, že bude mít Brzobohatý dostatek talentu i na roli Tiffany Richbitch.

Domů
Sdílet
Diskuse