Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2023 11:46
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Sex jako oficiální sport? Švéd navrhuje soutěžit v předehře, orálním sexu i vytrvalosti

Sex jako oficiální sport? Švéd navrhuje soutěžit v předehře, orálním sexu i vytrvalosti
Zdroj: Pixabay/Sasin Tipchai/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI SEX ŠVÉDSKO ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Dragan Bratych, majitel několika striptýzových klubů na jihu Švédska a šéf Švédské federace sexu, si přeje, aby se sex stal oficiálním sportem.

Svou lišáckou myšlenku pak pro Wion a DailyMirror rozvedl a popsal, že by se mohly konat šestitýdenní šampionáty v sexu, na které by závodnictvo poctivě trénovalo. „Je naprosto v pořádku trénovat a soutěžit v sexu. Je to sport jako každý jiný,“ popsal podnikatel.

Doporučeno
Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj 5. června 2023 6:00

Sex v současné chvíli není ve Švédsku oficiálním sportem, ale Dragan si to přeje změnit. „Začlenění sexuální orientace jako součásti sportovní taktiky bude mezi evropskými zeměmi převratným krokem,“ libuje si ve svém nápadu Bratych. Dokonce má už i konkrétní představu o tom, v jakých disciplínách by se na šampionátu soutěžilo. 

Šampionát by sestával z masáže těla, orálního sexu, předehry a vytrvalosti, přičemž právě poslední aktivita by byla obzvláště důležitá. Zápasy by pak trvaly 45 až 60 minut a soutěžilo by se šest hodin denně. RIP potenciálním partnerům a partnerkám podnikatele.

Doporučeno
Hobby horsing je sport, ne jen koníček. Přeskočit s koněm na tyči 136 centimetrů není snadné (Rozhovor) Hobby horsing je sport, ne jen koníček. Přeskočit s koněm na tyči 136 centimetrů není snadné (Rozhovor) 6. června 2023 11:00

U disciplín však Bratych ještě nekončí. Celou věc natolik promyslel, že už i ví, jak by sportovnictvo bylo hodnoceno. Šampionátu v sexu by se účastnilo 20 soutěžních zemí, které by byly hodnoceny podle klíčových faktorů, jako je chemie, sexuální znalost, sexuální pozice, kreativita a umělecká komunikace. Když jsme u té sexuální znalosti, vsadíme se, že člověk, který přišel s takovým nápadem, bude hledat klitoris uvnitř vagíny. Nicméně zpátky k „sexuálnímu šampionátu“.

Podle Národní sportovní konfederace naštěstí nehrozí, že by podnikatelově nápadu bylo vyhověno. „Žádost nesplňuje naše požadavky a mohu vás informovat, že byla zamítnuta. Máme jiné věci na práci,“ zní z konfederace. 

Anketa:
Měl by se sex stát oficiálním sportem?
Jo, je to skvělý nápad.
Je mi to fuk.
Ne, je to hloupost.
Jo, je to skvělý nápad.
52 %
Je mi to fuk.
14 %
Ne, je to hloupost.
34 %
Domů
Sdílet
Diskuse