Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2023 16:00
Čas čtení 1:57
Radim Šlechta

Co si pustit o víkendu: Chris Hemsworth zabíjí v Mladé Boleslavi a na Netflixu nahlédneš do černé budoucnosti

Co si pustit o víkendu: Chris Hemsworth zabíjí v Mladé Boleslavi a na Netflixu nahlédneš do černé budoucnosti
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CO SI PUSTIT O VÍKENDU NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Jestli brouzdáš streamovacími službami, a nakonec stejně skončíš u opětovného sledování Přátel, máme pro tebe tipy na nové pecky online.

O víkendu nás sice čeká pěkné počasí, ale VOD platformy udělaly všechno pro to, aby nás udržely rozvalené na gaučích. Pokud nefandíš tropům, zapni klimatizaci nebo se chop vějíře a připrav se na víkend našlapaný novými filmy a seriály on-line. Tak jako každý týden jsme si pro tebe připravili tipy, které by tě na streamovacích službách rozhodně neměly minout.

Pokud jsme se ti tento týden netrefili do vkusu, můžeš se podívat na některé z našich předchozích tipů ze série Co si pustit o víkendu. Pravidelně shrnujeme také chystané premiéry na VOD službách pro následující měsíc. Ty červnové najdeš pohromadě tady.

Extraction 2

O Chrisi Hemsworthovi by se v novém akčním snímku dalo říct, že se živí jako vyprošťovák. Jeho specializace je dostávat lidi ze zajetí a najít jim bezpečný úkryt, kde budou moci začít nový život. V druhém díle úspěšného snímku musí zachránit sestru své bývalé ženy a její děti z gruzínského vězení, kde rodinu střeží manžel uvězněné ženy.

Doporučeno
KVÍZ: Pamatuješ si seriál Comeback? Ukaž, že jsi opravdový fanoušek KVÍZ: Pamatuješ si seriál Comeback? Ukaž, že jsi opravdový fanoušek 15. června 2023 13:00

Extraction 2, které najdeš na Netflixu (pod českým názvem Vyproštění 2), je poměrně klasická akce podobná hitům z počátku století, jako například Mission: Impossible. Těšit se můžeš na pořádnou nálož zbraní, výbuchů, povedené choreografie i na nějaké ty hlubší emoce. Daleko nejsilnější je jednadvacet minut trvající sekvence, která působí jako natočená na jeden záběr a milovníky akčňáků rozhodně nadchne.

Snímek Sama Hargrava se z velké části natáčel i v České republice. I proto minulý týden společnost uspořádala slavnostní předpremiéru v pražské Lucerně. Podívat se byl i samotný Hargrave, kterého jsme se zeptali na vzkaz pro všechny nadšené mladé filmařky a filmaře.

Doporučeno
Tuhle domácí zmrzlinu musíš vyzkoušet. Hotová je za pár minut a zvládne ji naprosto každý Tuhle domácí zmrzlinu musíš vyzkoušet. Hotová je za pár minut a zvládne ji naprosto každý 14. června 2023 6:00

„Pokud máš něco, co miluješ, a nedokážeš si představit, že budeš dělat něco jiného, prostě začni. Žijeme v době, kdy máme iPhony, na které dokážeš natočit prvotřídní video. Když máš dobrý příběh a nedá ti spát, prostě se musíš pokusit ho natočit s tím, co máš, a pak pokračovat dál a dál. Jediná možnost, jak uspět, je selhávat a znova to zkoušet,“ řekl Refresheru Hargrave. 

Black Mirror

Nepředstavitelné se stalo skutečností a nová série Black Mirror je konečně na Netflixu. Dystopické pásmo nás opět přivádí do světa manipulací, ničivé technologie a lidské zlomyslnosti, který bohužel není tak vzdálený od každodenní reality.

Doporučeno
Harry Potter kvíz: Do které bradavické koleje patříš? Harry Potter kvíz: Do které bradavické koleje patříš? 13. června 2023 6:00

V šesté sérii se můžeš těšit na alternativní příběh z šedesátých let a nebezpečné high-tech mise, do extrému vyhnaný bulvární parazitismus nebo příběh ženy, jejíž život někdo zpracovává jako seriál. Tíživou atmosféru si užiješ stejně jako našlapané obsazení, kde tě potěší Aaron Paul, Salma Hayek Pinault, Michael Cera nebo Myha'la Herrold. Pět hodinových dílů tě nepustí od obrazovky, a když je venku hezky, není nad to utápět se doma v troše víkendové deprese.

Pokud ti Black Mirror a Extraction 2 nestačí, můžeš si trochu odlehčit pozitivně dojímavým portrétem legendárního tvůrce komiksů Stana Leeho, který najdeš na Disney+, na SkyShowtime se v neděli objeví také úspěšný snímek She Said o reportérkách The New York Times, které odhalily sexuální útoky vlivných hollywoodských osobností a pomohly tak nastartovat tematizaci sexuálního násilí ve filmovém průmyslu.

Domů
Sdílet
Diskuse