Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. července 2023 13:37
Čas čtení 0:41
Adéla Ježková

Speciální marvelovská edice PlayStation 5 je tu. Doplní nejočekávanější hru tohoto roku

Speciální marvelovská edice PlayStation 5 je tu. Doplní nejočekávanější hru tohoto roku
Zdroj: Sony/propagační materiál
TECH NOVÉ HRY TIP NA HRY
Uložit Uložené

Miluješ PlayStation a Marvel? Pak z téhle zprávy budeš mít radost.

Jak uvádí portál CNET, očekává se, že Marvel's Spider-Man 2 bude po svém říjnovém vydání jednou z největších her tohoto roku. Společnost Sony proto u této příležitosti přichází se speciální konzolí PlayStation 5 a příslušenstvím. Předobjednávky byly spuštěny v pátek.

Spidermanovskou konzoli z limitované edice si můžeš pořídit za 569,99 libry, tedy v přepočtu za zhruba 16 tisíc korun. Součástí je i stejně zbarvený bezdrátový ovladač DualSense a poukaz na digitální kopii hry. Pokud si ale nechceš pořizovat rovnou celou konzoli, Sony nabízí i kryty stejného designu.

Pokračování pavučinového dobrodružství Spider-Man 2 má vyjít 20. října. Jak ovšem uvádí server VGC, hráči a hráčky v některých zemích Blízkého východu (včetně Kuvajtu, Saúdské Arábie a Spojených arabských emirátů) si zřejmě budou muset počkat. V současné době si totiž nemohou hru vůbec předobjednat. Vydání v této oblasti by mohlo být odloženo údajně kvůli cenzuře obsahu, aby odpovídal místním standardům.

Domů
Sdílet
Diskuse