Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. srpna 2023 18:19
Čas čtení 0:22
Vincenc Novák

Beyoncé svým fanouškům zajistila prodloužení provozu metra. Vyšlo ji to na nemalé peníze

Beyoncé svým fanouškům zajistila prodloužení provozu metra. Vyšlo ji to na nemalé peníze
HUDBA BEYONCÉ
Uložit Uložené

Americká zpěvačka Beyoncé překvapila své fanoušky, když pro ně zařídila prodloužení provozu washingtonského metra o hodinu. Stalo se tak v neděli, kdy v hlavním městě USA vystoupila v rámci svého turné s názvem Renaissance.

K mimořádnému kroku přistoupil zpěvaččin tým poté, co se koncert o dvě hodiny zpozdil kvůli špatnému počasí. Fanoušci museli čekat pod střechou místního fotbalového stadionu FedExField, na kterém se akce odehrávala.

Doporučeno
Greta Gerwig s Barbie přepisuje historii. Stala se první režisérkou, která pokořila hranici miliardy dolarů Greta Gerwig s Barbie přepisuje historii. Stala se první režisérkou, která pokořila hranici miliardy dolarů 7. srpna 2023 11:10

Prodloužení provozu podzemky vyšlo zpěvačku na 100 tisíc dolarů. Pro cestující zůstalo až do jedné hodiny ranní otevřených všech 98 stanic metra. Nastupovat však bylo možné pouze ve stanici Morgan Boulevard, která se nachází nejblíže stadionu.

Renaissance World Tour je devátým turné ve zpěvaččině kariéře. První z řady koncertů se konal 10. května ve Stockholmu, poslední je naplánován na 1. října v Kansas City.

Domů
Sdílet
Diskuse