Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2023 v 12:00
Čas čtení 0:34
Lukáš Čelka

Marvel už nebude pro děti. Krvavý seriál Echo s Daredevilem a Kingpinem se představuje v traileru plném násilí

Marvel už nebude pro děti. Krvavý seriál Echo s Daredevilem a Kingpinem se představuje v traileru plném násilí
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový seriál si budeš moct pustit již 10. ledna 2024.

Společnost Marvel Studios přichází s prvním seriálem určeným pro dospělé publikum s názvem Echo. Fakt, že se nejedná o nic pro děti, dosvědčuje i extrémně násilný trailer plný akce.

Doporučeno
Žádný Batman a spousta tančení. Na druhého Jokera není nikdo připraven, tvrdí kameraman  Žádný Batman a spousta tančení. Na druhého Jokera není nikdo připraven, tvrdí kameraman 4. listopadu 2023 v 11:29

V upoutávce se objeví malá Maye Lopez nebo také Echo (Alaqua Cox), která je svědkem toho, jak Kingpin (Vincent D'ONofrio) tvrdě mlátí muže na ulici. Samozřejmě nechybí ani krev na jeho rukou. Najednou však vidíme záběry, na nichž už je hrdinka dospělá a snaží se Wilsona Fiska alias Kingpina zastřelit. On jí na to s hlubokým hlasem odpovídá: „Ty a já jsme stejní.“

Jak píše portál Hollywood Report, seriál bude pro Marvel Studios první, který získá hodnocení TV-MA a zároveň bude kromě Disney+ debutovat i na sesterské streamovací službě Hulu. V seriálu si mimo jiné zahraje i Charlie Cox, který se v něm objeví jako Daredevil. Podívat se na něj budeš moct už 10. ledna 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse