Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. listopadu 2023 14:34
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Hvězda Euforie prozradila, proč odmítla roli Supermana. Tomuhle důvodu se zasměješ

Hvězda Euforie prozradila, proč odmítla roli Supermana. Tomuhle důvodu se zasměješ
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY SUPERMAN
Uložit Uložené

Jacob Elordi je zvyklý na role přetékající toxickou maskulinitou tyranů nebo jinak problémových mužů. Superman už na něj byl ovšem moc dark.

Vycházející australská hvězda to uvedla v rozhovoru s GQ. Údajně se ale nejedná pouze o Supermana, který by mu svou náturou (jež je v komiksech skoro až dušínovsky čistá a dobrá) vadil, ale o filmy se superhrdiny obecně.

Doporučeno
Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák 3. listopadu 2023 18:14

„Vždy mi bylo kladeno na srdce, ať přijdu s kulantní odpovědí, nebo se na mě můj agent naštve. Tak říkám: Stát se může cokoliv! Což je očividně pravda, ale momentálně o to opravdu nemám zájem,“ pokračoval představitel Nata Jacobse v seriálu Euforie. „Rád totiž účinkuji v projektech, na které bych se sám díval. A když sleduji komiksové filmy, zneklidňuje mě to,“ dodal.

Zdá se to úsměvné už jen proto, že během své herecké kariéry dokázal ztvárnit daleko temnější lidské postavy. Možná se ale řídí tím, co v nedávných filmech ztvárnil režisér Zack Snyder. Tam bylo naopak temnoty až moc. Prý se však nejedná o žádnou kritiku, je to pouze jeho osobní názor na žánr, který mu zkrátka moc neříká.

Saltburn.
Saltburn. Zdroj: Warner Bros.

Ačkoliv se pak Elordi konkrétně nezmínil, jakého Supermana mu agent, případně studio nabízeli, web EW docela logicky spekuluje, že se mohlo jednat o nadcházející titul režírovaný Jamesem Gunnem Superman: Legacy, který dorazí v roce 2025. Tam si nakonec hlavní roli muže v pláštěnce zahraje David Corenswet. Elordiho budou moci diváci už brzy spatřit ve filmu Saltburn.

Domů
Sdílet
Diskuse