Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. listopadu 2023 18:14
Čas čtení 1:06
Ondřej Mrázek

Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák

Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA HBO SERIÁLY HRA O TRŮNY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Stanice HBO oznámila, kdy se na televizní obrazovky vrátí její největší hity. Kvůli stávkám se čekání pořádně protáhne.

Zajímá tě, kdy se konečně na obrazovky vrátí největší hity stanice HBO? Server The Hollywood Reporter se zúčastnil tiskovky programového šéfa HBO a Maxu (takhle se společnost rozhodla přejmenovat svoji streamovací službu) Caseyho Bloyse, kde přesně na tohle téma padlo pár odpovědí. Pokud ale čekáš dobré zprávy, raději rychle zchlaď svá očekávání.

The Last of Us.
The Last of Us. Zdroj: HBO

Začneme tím pozitivním. Prequel Hry o trůny s názvem Rod draka se vrátí se svojí druhou řadou už příští léto. Z drtivé většiny britské obsazení se nepodřizovalo pravidlům stávkujících odborů v Hollywoodu, a tak se pokračování úspěšného fantasy stihlo natočit celé. Co víc, HBO už si dokonce stihlo objednat další spin-off s názvem A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight podle série románů Příběhy Dunka a Egga. S trochou štěstí stanice očekává, že se tento seriál začne točit už příští jaro.

Doporučeno
Zbytek roku bude na Netflixu parádní jízda. Po Fincherově Zabijákovi dorazí konec světa i fejkové Star Wars Zbytek roku bude na Netflixu parádní jízda. Po Fincherově Zabijákovi dorazí konec světa i fejkové Star Wars 3. listopadu 2023 9:00

No a teď to špatné. Druhá série The Last of Us, třetí řada Euforie a třetí řada Bílého lotosu dorazí nejdříve v roce 2025. Kvůli několikaměsíční stávce scenáristů a scenáristek a doposud stávkujícím hercům a herečkám jednoduše není možné tyhle kousky poslat ven dříve, takže si fanoušci a fanynky budou muset počkat. Snad to bude stát za to!

Anketa:
Na který z hitů HBO se těšíš nejvíc?
Rod draka
Euforie
The Last of Us
Bílý lotos
Rod draka
47 %
223 Hlasů
Euforie
30 %
143 Hlasů
The Last of Us
20 %
96 Hlasů
Bílý lotos
4 %
17 Hlasů

Každopádně pár lákadel na závěr, ať to není taková depka. V roce 2025 zároveň dorazí prequel zbožňovaného hororu To s názvem Welcome to Derry. Dělají na něm tvůrci posledních dvou filmů, takže by to měla být pecka. V příštím roce pak navíc dorazí dvě jiné očekávané novinky, a to batmanovský spin-off The Penguin s Colinem Farrellem pod tunou make-upu a prequel ikonické sci-fi Duna, která čerstvě dostala název Dune: Prophecy. Natáčení v Evropě by mělo brzy finishovat, takže premiéra na podzim 2024 je jasná jako facka.

Domů
Sdílet
Diskuse