Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2023 9:00
Čas čtení 2:15
Ondřej Mrázek

Zbytek roku bude na Netflixu parádní jízda. Po Fincherově Zabijákovi dorazí konec světa i fejkové Star Wars

Zbytek roku bude na Netflixu parádní jízda. Po Fincherově Zabijákovi dorazí konec světa i fejkové Star Wars
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Od nájemných vrahů až po záchranu galaxie. Jaké nejlepší filmy tě v následujících dvou měsících čekají na Netflixu?

Konec roku je většinou doba, na kterou si streamovací služby nechávají své nejšťavnatější tituly, ať už z hlediska oscarových ambic, nebo čisté popcornové zábavy. Nejinak tomu bude i letos, kdy si streamovací gigant Netflix pro své věrné předplatitele přichystal opravdu bohatou nadílku. Na co se můžeš těšit nejvíc?

Doporučeno
Sylvester Stallone v listopadu rozbombí Netflix. Letos na podzim bude na VOD hvězda za hvězdou Sylvester Stallone v listopadu rozbombí Netflix. Letos na podzim bude na VOD hvězda za hvězdou 28. října 2023 16:00

Nyad

Tohle sportovně-rodinné drama bude vyprávět příběh slavné novinářky a plavkyně Diany Nyad (Annette Bening), která se stala posedlou snahou doplavat jako první člověk bez přestávek a cizí pomoci z Kuby na Floridu, což je v kontextu plavání asi jako vylézt na Mount Everest. Plus žraloci. Inspirativní story má nabušené obsazení i vynikající ohlasy z festivalů, tuhle novinku tak nebudeš chtít minout.

Premiéra: 3. listopadu

Zabiják

David Fincher je ve filmovém světě pojem. Většinou si pod ním můžeš představit ten nejvypiplanější styl filmařiny, na jaký lze narazit, jeho novinka pak navíc nabídne i návrat k oblíbenému subžánru krimi filmů o nájemných vrazích. A co může být víc než sledovat Michaela Fassbendera precizně eliminovat všechny své cíle, zatímco mu do uší hrajou The Smiths?

Premiéra: 10. listopadu

Family Switch

Kdybychom měli vybrat jeden typ komedie, který už tady zatraceně dlouho nebyl, byl by to jednoznačně ten se záměnou těl. Přesně to nám Netflix spolu s provokatérským režisérem McG naservírují koncem listopadu. V novince Family Switch si navíc tentokrát role prohodí celá rodina včetně mimina a psa! Trailer láká na pěkně ulítlou zábavu, dáš jí šanci?

Premiéra: 30. listopadu

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse