Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Zbytek roku bude na Netflixu parádní jízda. Po Fincherově Zabijákovi dorazí konec světa i fejkové Star Wars

May December

Pojem „may december“ romance odkazuje na vztah, kdy si výrazně starší člověk začne s o pár desítek let mladším jedincem. V případě novinky oceňovaného Todda Haynese to bude o to složitější, jelikož v jejím středu bude učitelka (Julianne Moore), která takto před 20 lety šokovala vztahem se svým žákem celou Ameriku. Jaké to pro ni bylo, se pak bude snažit zjistit slavná herečka Elizabeth Berry (s tváří Natalie Portman), která za ní přijede dělat research pro svou příští roli.

Premiéra: 1. prosince

Nech svět světem

Tvůrce parádního antisystémového seriálu Mr. Robot Sam Esmail se rozhodl znovu vrátit k celovečerní tvorbě a pro svůj teprve druhý film si vybral oceňovanou knižní předlohu, která pojednává o konci světa. Ve filmu Nech svět světem se navíc sešlo doslova boží obsazení v čele s Julií Roberts, Ethanem Hawkem nebo Mahershalou Alim, tenhle napínavý mindfuck si tak ke konci roku rozhodně nesmíš nechat ujít.

Premiéra: 8. prosince

Maestro

No a jdeme pomalu do finále. Koncem prosince totiž Netflix uvede očekávanou novinku režiséra a herce Bradleyho Coopera. Tentokrát sice bez Lady Gagy a čůrání do kalhot, zato však s pořádnou porcí dirigování, duchaplných monologů a opět jednou skvělého herectví v podání nejen Coopera, ale i Carey Mulligan. Očekává se hromada oscarových nominací a nejspíš i soška pro Coopera. Hlavně se ale všichni těší na parádní film o velikánovi americké hudby Leonardu Bernsteinovi. Tak udělej učitelce radost a doplň si vzdělání.

Premiéra: 20. prosince

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně

Král komiksových nerdů Zack Snyder poslední roky tvrdě dřel na své vesmírné poctě nejen Hvězdným válkám, ale taky Sedmi statečným aka Sedmi samurajům. Jeho novinka Rebel Moon (bacha, teprve část první!) pak kromě vykrádačky světelných mečů navíc stihla načerpat inspiraci i z půl tuctu dalších sci-fi a fantasy, takže z toho dost možná bude zase jednou mozek požírající guláš akce a zpomalovaček, jaký umí snad jenom Snyder. Pokud to miluješ – a že je takových dost – dostaneš dva dny před Vánocemi první dárek.

Premiéra: 22. prosince

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse