Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. prosince 2023 17:47
Čas čtení 0:30
Ondřej Mrázek

VIDEO: Seriálová adaptace legendárního Falloutu se představuje. Nechybí v ní atomovky ani zmutovaní lidé

VIDEO: Seriálová adaptace legendárního Falloutu se představuje. Nechybí v ní atomovky ani zmutovaní lidé
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO
Uložit Uložené

Od tvůrců Westworldu přichází nová postapokalyptická vize na motivy slavné herní série.

Fallout je mezi herními fanoušky legendární postapokalyptická série, která nepotřebuje dlouhé představování. Teď se ale poprvé dočká i hraného seriálového zpracování, které se navíc touží stát pevnou součástí herního světa a příběhu. A o čem tedy vypráví?

200 let po apokalypse jsou mírumilovní obyvatelé luxusních protiatomových krytů nuceni vylézt zpátky na povrch do ozářené pekelné krajiny, kterou po sobě zanechali jejich předkové – problém je v tom, že tam na ně nečeká nic pěkného. 

Doporučeno
VIDEO: Nejzběsilejší film příštího roku na prvních záběrech. Thor v něm hraje postavu jménem Dementus VIDEO: Nejzběsilejší film příštího roku na prvních záběrech. Thor v něm hraje postavu jménem Dementus 1. prosince 2023 11:43

Svět Falloutu je komplexní, radostně podivný i extrémně násilný, což ostatně potvrzují i první záběry. Za adaptací stojí producenti Jonathan Nolan a Lisa Joy, tvůrci seriálu Westworld. V hlavních rolích si pak zahráli Ella Purnell, Walton Goggins, Aaron Moten a další. Premiéra je v plánu na 12. dubna 2024 na službě Prime Video.

Domů
Sdílet
Diskuse