Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. prosince 2023 15:03
Čas čtení 1:12
Lucie Kotvalová

Pamatuješ na seriál Čarodějky? Jedna z hereček zavzpomínala na dusno během natáčení. „Jako na střední škole“

Pamatuješ na seriál Čarodějky? Jedna z hereček zavzpomínala na dusno během natáčení. „Jako na střední škole“
Zdroj: WB Television Network
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Mezi hlavní trojicí hereček prý během natáčení probíhaly neshody. Trojice ovšem na dobu natáčení vzpomíná odlišně.

Čarodějky byl oblíbený seriál o čtveřici mladých čarodějek – Prue, Piper, Phoebe a Paige. Za ústřední postavy prvních dílů jsou ovšem považovány první tři zmíněné. A právě mezi nimi údajně během natáčení panovalo napětí.

V nové epizodě svého podcastu Let's Be Clear Shannen Doherty, která hrála Prue, představila druhou část rozhovoru se svou seriálovou sestrou Piper, herečkou Holly Marie Combs. Jak píše CNN, stejně jako v prvním díle tohoto podcastu byla důležitým tématem další ze sester, charismatická Phoebe – tedy herečka Alyssa Milano.

Jedna, nebo druhá

Combs v podcastu připomněla svůj rozhovor ze začátku roku 2000 s jedním z producentů seriálu o tom, proč Doherty už na obrazovkách nebude hrát Prue.

Dle jejích slov jí producent odpověděl, že důvodem je právě Alyssa Milano. „Řekl: ‚Nechtěli jsme to, ale byli jsme zahnáni do kouta, v podstatě jsme v takové situaci, kdy je to buď jedna, nebo druhá. Bylo nám (ze strany Milano) řečeno, že buď ona, nebo Doherty.‘ “ Milano prý hrozila, že seriál zažaluje za nepřátelské prostředí na pracovišti.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš postavu z Pána prstenů jen podle hlášky? KVÍZ: Poznáš postavu z Pána prstenů jen podle hlášky? 13. prosince 2023 17:00

Combs i Doherty uvedly, že si na žádné špatné chování vůči Milano nevzpomínají. Milano již dříve popsala rozdílný přístup k práci mezi ní a Doherty. Poté, co Doherty v roce 2001 seriál opustila, Milano řekla časopisu Entertainment Weekly: „Jsem velmi uvolněná a pasivní. Mám svého buddhu. Chodím sem a medituji. [Doherty] má spoustu energie, je velmi tvrdohlavá, chce práci co nejdříve udělat.“ 

V roce 2013 pak uvedla, že na natáčení dvojice zažila několik „těžkých dní“. Situaci přirovnala ke střední škole. Dodala ovšem, že jí není jasné, co vedlo k odchodu Doherty ze seriálu.

Doherty, která bojuje s rakovinou, řekla, že na ni dané události měly v průběhu let vliv. „Jak člověk stárne, přijme, že jistá situace nastala. Přijetí a pokračování v životě se nerovná odpuštění. Prostě se poučíte, na danou osobu se podíváte odlišně a jdete dál,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse