Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. ledna 2024 8:57
Čas čtení 0:38
Magdalena Trajerová

Zpěvačka LP bude mít v Česku další koncert. Máš už lístky?

Zpěvačka LP bude mít v Česku další koncert. Máš už lístky?
Zdroj: Wiki Commons/Rouske/volně k užití
HUDBA HUDBA LP
Uložit Uložené

Americká zpěvačka LP vystoupí v O2 universu. Lístky na březnový koncert jsou ještě k dostání.

LP je proslulá svým nezaměnitelným hlasem, autentickým výrazem a hlubokými texty. To dokazuje i ve svém šestém albu s názvem Love Lines. Novou desku v rámci světového turné představí i v Praze.

Doporučeno
Snoop Dogg o OnlyFans: Vydělal bych 100 milionů, kdybych ho vytáhl. Odmítl jsem kvůli manželce Snoop Dogg o OnlyFans: Vydělal bych 100 milionů, kdybych ho vytáhl. Odmítl jsem kvůli manželce 21. ledna 2024 10:41

Novým albem zpěvačka otevírá své srdce všem lidem, které v životě potkala. Skrze jednotlivé songy skládá mozaiku svého vlastního já a vyjadřuje vděčnost těm, kteří jí pomáhají se poznávat.

Love Lines dokazují mistrovství psaní textů, kterého během svého působení na hudební scéně dosáhla. „Mám pocit, že jsem při psaní stručnější a jasnější. V každém slově je kus mě samotné, různé obrazy duality života, nějaký pocit nebo i několik pocitů najednou,“ říká zpěvačka.

Lístky na koncert 1. března v O2 universu můžeš pořád ještě koupit zde. Cena se pohybuje v rozmezí od 1 390 do 4 399 korun.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LP (@iamlpofficial)

LP si Prahu velmi oblíbila. V loňském roce v hlavním městě natáčela klip k singlu One Like You. V srpnu pak jejím koncertem vyvrcholil Prague Pride. 

Domů
Sdílet
Diskuse