Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2023 17:50
Čas čtení 1:04
Veronika Dlesková

Video: Exkluzivní záběry z natáčení nového klipu LP v Praze. Její partnerku ztvárnila herečka z Rafťáků

Video: Exkluzivní záběry z natáčení nového klipu LP v Praze. Její partnerku ztvárnila herečka z Rafťáků
Zdroj: Exkluzivní foto
HUDBA HUDBA LP
Uložit Uložené

Americká zpěvačka a skladatelka LP (Laura Pergolizzi) má v Česku silnou fanouškovskou základnu. A i sama interpretka si tuzemsko oblíbila. Natolik, že se rozhodla natočit klip k novému singlu One Like You v Praze.

Hudební klip se natáčel v kabaretu Royal na pražských Vinohradech. A hlavní roli v něm ztvárnila slovenská herečka, tanečnice a zpěvačka Radka Pavlovčinová, kterou můžeš znát ze seriálu Lajna nebo filmu Rafťáci. Zahrála si kabaretní krásku a milenku LP. „Je to pro mě splněný sen, LP jako zpěvačku a tvůrkyni obdivuju už léta, miluju její hudbu, a hlavně její videoklipy. Líbí se mi v nich ženská tematika, zpracování, jsou divoké, rozmanité a upřímné,“ uvedla Pavlovčinová. 


Produkční tým světové hvězdy LP měl jasně danou představu o tom, jaká má být hlavní herečka, ve videoklipu je totiž poměrně hodně kontaktních scén. 

Doporučeno
Taylor Swift vyrazí na tour po Evropě. Kde ji můžeš vidět nejblíže Česku? Taylor Swift vyrazí na tour po Evropě. Kde ji můžeš vidět nejblíže Česku? 21. června 2023 11:11

Natáčení probíhalo v uvolněné atmosféře

„Co se týče natáčení, musím říct, že jak samotná LP, tak i členové jejího týmu byli ohromně přátelští a pohodoví. Pořád jsme se smáli a vtipkovali, atmosféra byla uvolněná, klidná. Fascinovalo mě, jak se taková obrovská světová hudební ikona vůbec nebere vážně a každou chvíli si dělá legraci jak ze sebe, tak ze všech a všeho kolem,“ uvedla Pavlovčinová.

LP.LP.LP.LP.
Zobrazit galerii
(7)


Pavlovčinovou vybrala LP osobně ze 350 zájemkyň. „Troufnu si říct, že s LP jsme se skamarádily, zůstaly v kontaktu, dokonce mě nově sleduje i na Instagramu. Píšeme si, posíláme si hlasovky, je to úžasný člověk s velkým srdcem, který mě nepřestává překvapovat,“ dodala herečka.

Doporučeno
Móda z festivalu: Takto se mladí Češi a Češky oblékli na festival Rock for People. Čí outfit se ti líbí nejvíce? Hlasuj v anketě Móda z festivalu: Takto se mladí Češi a Češky oblékli na festival Rock for People. Čí outfit se ti líbí nejvíce? Hlasuj v anketě 13. června 2023 13:00

Výsledný videoklip můžeš zhlédnout v premiéře dnes od 18:00 na YouTube.

LP je autorkou celosvětově oblíbených songů, jako jsou Lost On You nebo Girls Go Wild, a zároveň stojí za písněmi pro Cher, Christinu Aquileru, Celine Dion, Backstreet Boys, Ritu Oru nebo Rihannu. Klip k songu One Like You, natáčený v Praze, si fanoušci mohou pustit od středy, kdy měl celosvětovou premiéru. 

Domů
Sdílet
Diskuse