Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. ledna 2024 10:41
Čas čtení 0:39
Anna Vondráková

Snoop Dogg o OnlyFans: Vydělal bych 100 milionů, kdybych ho vytáhl. Odmítl jsem kvůli manželce

Snoop Dogg o OnlyFans: Vydělal bych 100 milionů, kdybych ho vytáhl. Odmítl jsem kvůli manželce
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
ZAHRANIČÍ SNOOP DOGG SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Snoop Dogg by si údajně vydělal 100 milionů dolarů, kdyby se svlékl na platformě OnlyFans. V rozhovoru popsal, proč to odmítl.

O nabídce informoval na instagramovém streamu pořadu Wake and Bake with Double S Express v rozhovoru se Slinkem Johnsonem. Rapper ale nabídku odmítl kvůli své ženě, Shante Broadus. „Přišli za mnou a řekli mi, že mě chtějí na OnlyFans. Prý bych si vydělal 100 milionů dolarů, kdybych ho vytáhl,“ řekl Snoop Dogg o nabídce.

Doporučeno
Nejsvalnatější žena světa: Ruská kulturistka šokovala obřími svaly, je hvězdou na OnlyFans i rekordmankou v benchpressu Nejsvalnatější žena světa: Ruská kulturistka šokovala obřími svaly, je hvězdou na OnlyFans i rekordmankou v benchpressu 20. ledna 2024 14:00

Snoop Dogg se se svou manželkou Shante oženil v roce 1997, mají spolu tři děti. Podle slov rappera by jeho žena nikdy nepřipustila, aby se svlékal za peníze na internetu. „V žádném případě mi nedovolí, abych tam šel a vytáhl ho, a to za žádné peníze,“ cituje jej server Complex.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sʟɪɴᴋ Jᴏʜɴsᴏɴ (@slinkjohnson)

Platforma pro dospělé se zatím k prohlášení rappera nevyjádřila. Snoop Dogg také neuvedl, kdo konkrétně mu nabídku poskytl a za jakých podmínek. Profil celebrity by však na této stále se rozšiřující síti nebyl novinkou, v posledních letech si OnlyFans v různé míře oblíbila řada známých osobností, včetně Belly Thorne či Cardi B.

Domů
Sdílet
Diskuse