Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2024 10:14
Čas čtení 0:34
Vincenc Novák

Sensey úspěšně dokončil protidrogovou léčbu a slibuje nové album. „Nejtěžší etapa právě přichází,“ napsal

Sensey úspěšně dokončil protidrogovou léčbu a slibuje nové album. „Nejtěžší etapa právě přichází,“ napsal
Zdroj: Refresher
HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Český rapper Sensey úspěšně dokončil protidrogovou léčbu, na kterou nastoupil loni v listopadu.

Sensey oznámil radostnou zprávu na svém Instagramu. „Přátelé, je to za mnou! Hurá do světa. Jedna etapa končí a ta nejtěžší právě přichází,“ napsal k fotce, na níž stojí u kliniky adiktologie. V příspěvku se mu dostalo velké podpory a uznání jak od fanoušků, tak i hudebních kolegů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 131 (@senseybratan)

Rapper v příspěvku poděkoval všem lidem, kteří ho během náročné cesty podporovali. Obrátil se také k lidem, kteří se potýkají s podobnými problémy, a vyjádřil jim podporu. „Chci poradit těm, co mají podobného démona jako já, aby se nebáli řešit svůj problém, jelikož čas tiká a rozhodně ho nechceš promarnit závislostí,“ uvedl. 

Doporučeno
Sensey dobrovolně nastoupil na protidrogovou léčbu. Pod dohledem lékařů stráví několik měsíců Sensey dobrovolně nastoupil na protidrogovou léčbu. Pod dohledem lékařů stráví několik měsíců 11. listopadu 2023 11:08

Nové album i merch 

Dobrou zprávou pro fanoušky je dokončení nového alba, které je podle rapperových slov skoro hotové, zbývá prý dodělat několik posledních kosmetických změn. Sensey slíbil také vydání nového klipu a zajímavého merche. 

Domů
Sdílet
Diskuse