Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2023 11:08
Čas čtení 0:21
Vincenc Novák

Sensey dobrovolně nastoupil na protidrogovou léčbu. Pod dohledem lékařů stráví několik měsíců

Sensey dobrovolně nastoupil na protidrogovou léčbu. Pod dohledem lékařů stráví několik měsíců
Zdroj: REFRESHER
HUDBA ČESKÝ RAP ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Český rapper Sensey v pátek na svém instagramu oznámil, že dobrovolně nastoupil na protidrogovou léčbu. I přesto plánuje vydat novou hudbu.

„Dneska jsem dobrovolně nastoupil na léčení... Pár měsíců teď budu mít striktní režim, ale určitě se nebojte, brzo vyjde nová hudba, kterou jsem před nástupem vytvořil, a budu rád za každou zprávu,“ uvedl rapper a poděkoval svým fanouškům a fanynkám za jejich podporu.

Doporučeno
Tyler Durden promluvil z Bohnic. Prý je týden bez drog, jaký mu hrozí trest za napadení? Tyler Durden promluvil z Bohnic. Prý je týden bez drog, jaký mu hrozí trest za napadení? 7. listopadu 2023 10:33

O drogové závislosti českého rappera se spekulovalo již delší dobu. Například letos v září na sebe upozornil podivným videem, které omylem umístil na svém veřejném instagramu. Sensey na videu mluvil o pervitinu, který ale podle svých slov nebere. Příspěvek později smazal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 131 (@senseybratan)

Domů
Sdílet
Diskuse