Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2023 10:33
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Tyler Durden promluvil z Bohnic. Prý je týden bez drog, jaký mu hrozí trest za napadení?

Tyler Durden promluvil z Bohnic. Prý je týden bez drog, jaký mu hrozí trest za napadení?
Zdroj: Policie ČR
HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

David Štilip neboli Tyler Durden v Praze napadl dvě ženy na ulici, načež jej zatkla policie. Rapper a narkoman byl následně hospitalizován v Psychiatrické nemocnici Bohnice, odkud v nových videích promluvil k fanouškům.

Nová videa s Tylerem Durdenem na sociálních sítích zveřejnil Antonín Dolák, který dříve působil jako vysokoškolský pedagog na fakultě Ostravské univerzity. Podle serveru PrahaIn se Dolák loni léčil v psychiatrické léčebně s diagnózou paranoidní schizofrenie.

Doporučeno
Policie zadržela narkomana, který bil ženy v ulicích Prahy. Jde o slavného českého rappera (Aktualizováno) Policie zadržela narkomana, který bil ženy v ulicích Prahy. Jde o slavného českého rappera (Aktualizováno) 3. listopadu 2023 11:47

Série krátkých videí s Tylerem Durdenem byla zveřejněna na youtubovém kanále a tiktokovém účtu. Durden v nich mluví mimo jiné o tom, co mu za jeho činy hrozí. Zřejmě jej totiž čeká vězení. „Dobrý, dobrý, jsem zvědavej. (...) Říkali tři až pět (let),“ říká Durden, na jak dlouho se může dostat za mříže. Doufá ale, že jej za dobré chování pustí po roce a půl.

Pobyt v Bohnicích Durden dle svých slov zvládá, odpočívá a rád by začal číst fantasy. Bez alkoholu a drog je údajně zhruba týden. V některých částech je však obtížné Durdenovi porozumět a jeho slova místy nedávají příliš smysl. Své fanoušky a fanynky pozdravil, vzkázal, že má nápady na nové písničky a za rok nebo za dva se vrátí.

Policie o případu napadení informovala v pátek v tiskové zprávě. Durden podle kriminalistů napadl minimálně dvě ženy, ve skutečnosti jich může být ale i víc.

„Pražští kriminalisté prověřují dva případy výtržnictví, kdy podezřelý bez zjevné příčiny udeřil pěstí do obličeje dvě ženy, které šly po ulici. První z nich napadl na Karlově náměstí v pátek 22. září a způsobil jí otok s modřinou pod levým okem. Druhá byla napadena v Belgické ulici v pondělí 6. října, když se dívala do telefonu,“ informoval o útocích policejní mluvčí Jan Rybanský. Druhé oběti útočník způsobil krvácivou ranku.

Domů
Sdílet
Diskuse