Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. listopadu 2023 11:47
Čas čtení 0:44
Vojtěch Vanda

Policie zadržela narkomana, který bil ženy v ulicích Prahy. Jde o slavného českého rappera (Aktualizováno)

Policie zadržela narkomana, který bil ženy v ulicích Prahy. Jde o slavného českého rappera (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR
OSOBNOSTI ČESKO KRIMI PRAHA RAP
Uložit Uložené

Čeští rapoví fanoušci byli nedávno svědky velkého návratu, když se David Štilip neboli Tyler Durden vrátil na pódia i streamovací platformy s novou deskou. V pátek se však objevila zpráva, která není zrovna pozitivní. Má co dočinění s napadením.

Policisté zveřejnili video, na kterém osoba nápadně podobná jednatřicetiletému rapperovi nevyprovokovaně zaútočí na protijdoucí ženu. Udeří ji pěstí do hlavy a následně uteče. Podle zdrojů redakce Refresheru se opravdu jedná o rappera Tylera Durdena. 

„Pražští kriminalisté prověřují dva případy výtržnictví, kdy podezřelý bez zjevné příčiny udeřil pěstí do obličeje dvě ženy, která šly po ulici. První z nich napadl na Karlově náměstí v pátek 22. září a způsobil jí otok s modřinou pod levým okem. Druhá byla napadena v Belgické ulici v pondělí 6. října, když se dívala do telefonu,“ informoval o útocích policejní mluvčí Jan Rybanský.

Druhé oběti způsobil útočník krvácivou ranku v délce patnácti milimetrů. V obou případech následně utekl. Kriminalisté se nicméně domnívají, že to nebude jeho jediný útok, a tak hledají další potenciální oběti.

Policie závěrem zprávy zdůraznila, že se jedná o jednatřicetiletého muže, který užívá drogy, přičemž „jako důvod svého jednání v obou případech uvedl skutečnosti, které nedávají smysl“. Ze záběru z kamer vyplývá, že se opravdu jedná o Davida Štilipa, což nám následně potvrdil i zdroj z muzikantova okolí. Podle dalších informací redakce je nyní rapper hospitalizován v Psychiatrické nemocnici Bohnice. 

Domů
Sdílet
Diskuse