Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2024 15:35
Čas čtení 0:33
Anna-Marie Hanzlíková

Super Bowl 2024 odtajnil další osobnosti, které vystoupí během halftime show

Super Bowl 2024 odtajnil další osobnosti, které vystoupí během halftime show
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images
SPORT AMERICKÝ FOTBAL SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Jedna z nejsledovanějších sportovních událostí roku. Každý rok fanoušci a fanynky s napětím očekávají nejen samotný Super Bowl, ale také kdo během utkání vystoupí. Víme, kteří umělci*umělkyně to budou letos.

Hlavní hvězdou letošní halftime show Super Bowl 2024 bude Usher, přezdívaný král R&B, což už je jasné od podzimu loňského roku. Usher vystřídá na Super Bowlu po loňském ročníku zpěvačku Rihannu. Prostřednictvím promo videa informoval o své účasti na prestižní akci společně s Kim Kardashian, ale i jinými hvězdami.

Doporučeno
Opravdový důvod, proč se jeden AirPod pokaždé vybije rychleji než ten druhý Opravdový důvod, proč se jeden AirPod pokaždé vybije rychleji než ten druhý 5. února 2024 14:01

Zpěváka doplní další tři nově oznámená jména. Americkou hymnu zazpívá Reba McEntire, kterou můžeš znát třeba ze seriálu Deník zasloužilé matky. Mezi dalšími nově oznámenými jsou rapper Post Malone, který předvede skladbu America The Beautiful, a zpěvačka Andra Day, jež zazpívá Lift Every Voice and Sing.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Apple Music (@applemusic)

Už 58. ročník Super Bowlu se uskuteční v neděli na stadionu Allegiant v Las Vegas. Ve finálovém zápase, kterým vrcholí play-off severoamerické National Football League v americkém fotbalu, se utkají Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers.

Domů
Sdílet
Diskuse