Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2024 17:30
Čas čtení 1:29
Anna Vondráková

Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět

Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět
Zdroj: Paramount+
ZAHRANIČÍ HBO SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Tento a následující týden zahltí seriálový svět hned několik přírůstků. Vybrali jsme pět z nich, které se vyplatí pustit.

Ať už tě příští týden čeká volno, nebo ne, přinášíme ti tipy na pět seriálů, které se rozhodně vyplatí zhlédnout. Jedná se nejen o nová pokračování již známých pořadů, ale i o naprosté novinky na streamovacích platformách.

Doporučeno
Dráha pro mimozemšťany nebo pravěká observatoř? Navštívili jsme nejzáhadnější místo v Česku, leží jen hodinu od Prahy Dráha pro mimozemšťany nebo pravěká observatoř? Navštívili jsme nejzáhadnější místo v Česku, leží jen hodinu od Prahy 10. února 2024 8:00

Halo

Asi nejočekávanější je pokračování seriálu Halo. Je založen na populární stejnojmenné videohře a popisuje svět ve 26. století, kdy k nám proniknou mimozemšťané, kteří ohrožují lidský druh. V hlavních rolích se objevují Pablo Schreiber, Shabana Azmi a Natasha Culzac. První dvě epizody druhé série vyšly tento týden a třetí epizoda s názvem Visegrad by měla mít premiéru ve čtvrtek. Zhlédnout ji můžeš na Paramount+.

Paramount+
Zdroj: halo

Tokyo Vice

Seriál tentokrát z produkce HBO Max popisuje amerického novináře Jakea Adelsteina, který chce odhalit korupci v Japonsku a rozhodne se pustit do tajné policie v Tokiu. Ve čtvrtek měl premiéru první díl druhé série s názvem Don't Ever F**king Miss, další díly budou v příštích týdnech následovat. V hlavních rolích v tomto seriálu účinkují Ansel Elgort, Ken Watanabe a Rachel Keller.

A Killer Paradox

Ke zhlédnutí je od pátku na platformě Netflix seriál A Killer Paradox (Vražedný paradox). Jedná se o napínavý thriller z Jižní Koreje. Popisuje studenta, který omylem zabije sériového vraha a ocitne se tak pod dohledem motivovaného detektiva. Diváci tak sledují jakousi hru mezi nimi, která zdánlivě nemá konec. K dispozici je na Netflixu již první série, která má osm dílů, a je tedy ideální, pokud hledáš seriál ke zhlédnutí za jeden den. 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse