Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2024 v 12:00
Čas čtení 10:05
Ondřej Jarůšek

Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří

Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří
Zdroj: poskytnuto Táňou Bystroňovou
OSOBNOSTI BOJOVÉ SPORTY CLASH OF THE STARS MMA
Uložit Uložené

Modelka, podnikatelka, herečka, moderátorka a cage girl z Clash of the Stars. Táňa Bystroňová je ženou mnoha profesí, ale jak sama říká, aby se uživila, musí se otáčet a nesmí se zastavit.

Jsou dívky v kleci příliš sexualizované? Co musí „splňovat“? A čemu všemu se jedna z nejslavnějších českých cage girls Táňa Bystroňová věnuje? 

V obsáhlém rozhovoru pro Refresher popisuje, proč ji tato práce baví a co všechno vlastně obnáší. Zavzpomínala i na moment, kdy ji museli z tiskové konference Clash of the Stars jen v podprsence a kraťáskách evakuovat z budovy do zimy na balkon.

Jak ses dostala k tomu, že děláš cage girl? Jaký je tvůj příběh?Jsem dcerou profesionálního zápasníka, takže vedle bojových sportů jsem prakticky vyrůstala. Dá se říct, že jsem dětství prožila na žíněnce, protože když mě taťka hlídal jako malou, tak jediná šance společného času bylo jít s ním na trénink. K bojovým sportům jsem tedy měla blízko odjakživa.

Doporučeno
Česká kulturistka Věra Mikulcová: Chtěli, abych bojovala s mužem v kleci. Na OnlyFans bych nešla, má knížka je hodně osobní Česká kulturistka Věra Mikulcová: Chtěli, abych bojovala s mužem v kleci. Na OnlyFans bych nešla, má knížka je hodně osobní 16. února 2024 v 16:00
táňa bystroňová
Zdroj: poskytnuto Táňou Bystroňovou

 

Cage girl jsem začala dělat poté, co jsem poznala svého přítele, Tomáše Vzorka, který je moderátorem na CNN Prima NEWS. Přes 20 let dělá hlavně thajský box, ale i další bojové sporty. Moderoval různé bojové akce, kam jsem s ním chodila nejdřív jen jako doprovod, ale pak nás napadlo, že bych tam mohla vypomáhat jako cage girl.

Do Clashe jsem se pak dostala tak, že jsem byla pozvaná na vážení a na první turnaj do Českého Těšína, kde tenkrát ještě skoro ani nebyli diváci. Potom to přerostlo do dlouhodobé spolupráce. Našla jsem tu skvělou partu lidí a ani mi nepřijde, že sem jezdím do práce. (smích) Jsou to výlety za lidmi, které mám ráda.

Co tě na této práci nejvíc baví?Asi to, že na turnajích máš ta nejlepší místa. (smích) Ať už je to klec, nebo ring, tak se zápas odehrává přímo před tebou.

Musí cage girls projít konkurzem? Jsou případně věci, které musí „splňovat“?

V Česku už konkurzy na cage ring girl proběhly do jiných organizaci, ale já na konkurzy nechodím, ani jako herečka, modelka a moderátorka. Je to pro mě stres. Mám ráda, když si mě někdo vybere sám, přes doporučení nebo sympatie. Na Instagramu nepoužívám žádné brutální filtry a retuše, ať se mě pak lidi při rozhovoru do televize na kameře neleknou. 

táňa bystroňová
Zdroj: poskytnuto Táňou Bystroňovou

Já sama k sobě často sháním holky na různé akce, ať už jako cage girl, nebo do modelingu. Rozdíl je ale v tom, že za mě by cage girl neměla být typická modelka. Například jedna z mých kolegyň má tetování, což v high fashion modelingu vadí, ale naopak k bojovým sportům to patří a je to pěkné. Na cage girl se nehodí taky příliš vysoká a hubená děvčata, která chodí po molech. Vhodnější je mít spíše sportovní, plnější postavu.

Není to ale jen o vizáži. Důležité je nebát se situací, které v ringu nastanou, třeba když teče krev. Musíš bojové sporty znát a mít je rád, to je asi ten nejdůležitější předpoklad.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu REFRESHER+

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Co si Táňa myslí o tom, že podle některých jsou cage girls příliš sexualizované.
  • Kdy o sebe na tiskovce Clash of the Stars měla strach.
  • Jestli se postaví do klece i jako zápasnice.
  • V jakém případě by jí nevadil zápas muže proti ženě.
  • Proč nemá ráda, když mladé dívky říkají, že by chtěly být influencerkami.
  • Zda se jí stalo, že ji někdo na turnaji sexuálně obtěžoval.
  • Proč se rozhodla pracovat v mnoha oborech najednou a jaké má další plány.
Dočíst článek
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Dočíst článek
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 154680 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Tenhle článek
Poslat sms Jak to funguje?
Všechny články za měsíc
🤩 Pouze 36 Kč navíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Bělení zubů v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentální hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA nebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobrazit všechny (9)
Domů
Sdílet
Diskuse