Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2024 14:00
Čas čtení 1:02
Anna-Marie Hanzlíková

Tohle jsou nejdražší byty v Česku. Co dostane zájemce za 100 milionů?

Tohle jsou nejdražší byty v Česku. Co dostane zájemce za 100 milionů?
Zdroj: Svoboda & Williams/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI BYDLENÍ PRODEJ NEMOVITOSTI
Uložit Uložené

Magazín Forbes sestavil žebříček nejdražších tuzemských bytů. Koukni na trojici pražských bytů, za které bys dal*a kolem stovky milionů korun.

Přinášíme informace o třech nejdražších bytech, které si lze v Česku aktuálně pořídit. Nepřekvapivě se všechny nachází v Praze:

3. Penthouse Koh-i-noor

Možná jsi zaznamenal*a debatu, která se rozvířila kolem názvů nově vzniklých ulic v chystané čtvrti Rohan City, jež vznikne na rozhraní Karlína, Invalidovny a Libně. 

Právě tam se nachází luxusní penthouse, který se rozkládá do dvou nejvyšších pater domu. Majiteli*majitelce bude k dispozici soukromá zahrada na střeše, ale i dubové podlahy, podlahové vytápění po celé ploše bytu, monumentální schodiště nebo inteligentní systém ovládání domácnosti.

Cena: 90 milionů korun, dispozice: 5kk

2. Byt na Malé Straně

Celé patro budeš mít pro sebe, tedy 300 metrů čtverečních prostoru přímo v centru Prahy. K tomu čekej klenuté stropy, dva balkony a výhled na panorama Pražského hradu, Petřínské sady, Kampu, Karlův most i věže Starého Města. 

Cena: 100 milionů korun, dispozice: 6kk

1. Penthouse na Žižkově

Král žebříčku je ještě o 17 milionů dražší než stříbrný malostranský luxus. A co za to? Až celkem 1154 metrů čtverečních, tedy dohromady i se třemi terasami a vlastní zahradou. Jak píší ve Forbes, spíš než o byt jde o vilu na střeše budovy, navíc s výhledy na celou matičku Prahu.

Doporučeno
Drahé nájmy, nestabilní bydlení, nevrácené kauce. Iniciativa radí nájemnictvu, jak bojovat proti bezpráví Drahé nájmy, nestabilní bydlení, nevrácené kauce. Iniciativa radí nájemnictvu, jak bojovat proti bezpráví 8. listopadu 2023 11:00

Navíc očekávej atrium s bazénem s protiproudem, které je obklopené zelenou zahradou s altánkem uprostřed. K tomu bude mít majitel*ka k dispozici obývací pokoj, otevřenou kuchyň s jídelnou, čtyři ložnice, dvě koupelny, pracovnu, salonek a samozřejmě vlastní výtah, to celé v art deco stylu.

Cena: 117 milionů korun, dispozice: 7 + 1

Kompletní žebříček včetně fotografií si můžeš prohlédnout na webu Forbesu nebo v příspěvku níže.

Domů
Sdílet
Diskuse